ACB

Amb noves ambicions

Lliga Endesa. Georgios Bogris retorna a Andorra davant la seva exafició, acompanyat pel botxí de la temporada passada, Axel Hervelle

El MoraBanc Andorra debuta aquesta tarda al seu pavelló amb sensacions millorades i renovades respecte al seu retorn a la categoria, ara fa un any. Els resultats de la pretemporada (4-3) i una plantilla més competitiva reforcen aquesta impressió. Però la posada en escena no serà gens fàcil, ja que el Dominion Bilbao de Sito Alonso continua consolidant-se com un os dur de rosegar en la lliga Endesa. Les set victòries en la preparació i la incorporació de peces interessants com els exjugadors del Joventut Suárez i Hannah, i Georgios Bogris així ho fan preveure. Precisament, el pivot grec serà un dels protagonistes del matx, ja que torna a la seva antiga casa la temporada passada. En el joc interior l'acompanyarà entre d'altres el belga Axel Hervelle, un clàssic de l'ACB, que va decidir la temporada anterior amb la darrera cistella en la pròrroga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)