FCBQ

Competitius fins al final

Copa Catalunya. La Bisbal pot empatar amb un triple a segons de la conclusió, però la pilota no entra i el rival sentencia en els tirs lliures

SOL GIRONÈS 71 CERDANYOLA 78

CERDANYOLA: González (3), Anton (17), Tena (14), Jané (5) i Forné (8) –cinc inicial–; Garcia (2), Salat (13), Domènech (6), Fabregat (10). 5 triples: 2 Forné, 2 Domènech i 1 González. 21/31 en tirs lliures. 19 faltes.SOL GIRONÈS LA BISBAL: Macau (3), Castillo (5), Mitjà (15), Nieto (6) i Frau (2) –cinc inicial–; Montiel (20), Miralles, Vilà (9), Poch (2), Oliva (9), Sansabrià i Soler. 7 triples: 5 Mitjà, 1 Macau i Vilà. 10/14 en tirs lliures. 28 faltes personals. Eliminats: Nieto i Oliva. PARCIALS: 23-15, 18-25, 21-13 i 16-18. COMENTARI: Ho va fregar a domicili la Bisbal, però no va tenir premi, tot i una excel·lent reacció a cinc minuts del final. Ja des del salt inicial, els de Lluís Feliu van patir el domini a la zona dels pivots locals aprofitant pilotes doblades pels seus companys. Amb vuit punts de desavantatge els visitants van millorar en el segon quart amb una defensa en zona que va col·lapsar el Cerdanyola. Amb 41-40 es va reprendre el partit després del descans, amb el Sol Gironès patint de nou sota els taulers amb Anton. El darrer tram els locals el van afrontar amb deu punts de marge, fins que va arribar una nova reacció gironina a cinc minuts del final. Amb quatre petits, els de Feliu van forçar el 72-71 i el 74-71, a segons del final. Un triple clau de la Bisbal no va entrar i el Cerdanyola va sentenciar des del tir lliure.