Més bàsquet

Ricky, set mesos després

NBA. El base del Masnou torna a jugar, recuperat de la lesió al turmell, en un partit de pretemporada: “M'he sentit rovellat. Però és normal, és una qüestió de temps”

Ricky Rubio va reaparèixer diumenge passat a Memphis, set mesos després de lesionar-se greument al turmell –un fort esquinç sofert el 18 de març i del qual es va operar al mes d'abril.

Va tornar en el cinquè partit de pretemporada dels TWolves, sortint de titular i després d'haver-se perdut els quatre primers no pas a causa del turmell, del qual està plenament recuperat, sinó per un problema muscular al quàdriceps. “M'he sentit rovellat. Però és normal, és una qüestió de temps. Queden dos partits de pretemporada. Estaré a punt per a l'inici de la fase regular [en el cas dels TWolves, l'estrena serà el dimecres de la setmana vinent a Los Angeles, contra els Lakers].” El base del Masnou va sortir de titular i va jugar 23:08 minuts –va reposar tot l'últim quart–, temps en què no va poder anotar cap punt (0/4 tirs). “Haig de mirar més pels meus tirs. Hi he treballat, en això, i durant la temporada anirà arribant. Si hi ha un tir, tiraré.” Tot i no anotar en la clara derrota dels seus contra els Grizzlies (90-68), Ricky va agafar 3 rebots, va repartir 4 assistències, va perdre dues pilotes i en va recuperar una. “De seguida estava cansat”, explicava a l'Star Tribune de Minneapolis. “Però volia testar la velocitat del joc, del partit.”

Els Grizzlies, únics imbatuts a l'oest

Els resultats en la pretemporada no tenen pràcticament cap valor, però el cas és que els Grizzlies de Marc Gasol –contra els TWolves, 12 punts i 8 rebots en 29 minuts– són l'únic equip de la conferència oest que no coneix la derrota (5-0). En el seu cas, el debut en la fase regular serà el dimecres 28 a casa contra els Cavaliers. Pel que fa als TWolves, el seu balanç en aquests partits de preparació és d'1-4. En l'est també hi ha un equip imbatut, els Charlotte Hornets (5-0). En canvi, dos són els equips de la lliga que no s'han estrenat: Cavs (0-6) i Mavs (0-4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)