ACB

Arriben envalentits

Lliga Endesa. El MoraBanc va assaltar Tenerife i l'ICL Manresa va tombar l'Estudiantes (85-67) després dels dubtes que havia generat

El primer derbi català ACB de la temporada arriba aquesta tarda al pavelló MI Govern d'Andorra. El tècnic Joan Peñarroya alerta del perill dels manresans: “Ningú hi pensa ni hi dóna la importància que té com a institució i com a equip. I després que tothom digués que el Manresa està fatal, va guanyar de 18 punts contra l'Estudiantes a casa.” El tècnic del MoraBanc, un mite del bàsquet al club del Bages, considera que el factor pista hauria de ser determinant: “Hem de fer un bon partit, perquè l'últim matx a casa, contra el Bilbao, no vam sortir amb les sensacions que ens hauria agradat.” Al Nou Congost de Manresa el bon ambient ha regnat aquesta setmana d'entrenaments. El tècnic, Ibon Navarro, assegura que la línia ja està marcada: “Després de veure el comportament a casa, el que hem intentat és reforçar aquest missatge, no hi ha cap raó per no jugar amb la mateixa intensitat i energia com contra l'Estudiantes, i és el que hem demanat, perquè és innegociable i ha de ser un dels segells de l'equip.”

Estats físics

El gran dubte serà veure si Víctor Sada pot jugar. El base badaloní no s'ha entrenat durant tota la setmana per un cop a l'esquena. Per part manresana, Dimitry Flis, que va fer 31 anys, ha passat un procés gripal, però sembla que hi podrà ser.

Els dos equips ja es van veure les cares a Sant Julià de Vilatorta amb victòria andorrana (73-58), tot i que hi faltaven referents, com Xermadini.

Ningú hi dóna la importància que té com a institució i com a equip, i després guanya de 18 punts a casa
Joan Peñarroya
Musli ens genera punts i, com que atrau, ens donarà tirs exteriors; de les seves assistències dependrà el triomf
Ibon Navarro
El nostre pavelló ha de ser un lloc on no se'ns escapin victòries com ens va passar contra el Bilbao
Daniel Clark
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)