FEB

No hi ha treva

EBA. Sisena victòria del Germans Cruz, líder i invicte, amb els punts de Jiménez i exhibint múscul en defensa

El Quart Germans Cruz continua sent una piconadora i fent estralls enguany al grup C-A de lliga EBA. Ahir va arribar el sisè triomf, de gairebé 20 punts, i sense despentinar-se. De fet, va ser possible gràcies, sobretot, a l'excel·lent treball defensiu. L'equip va exhibir múscul al darrere, i va deixar l'Arenys en 61 punts. Tot i la folgada victòria, a l'equip d'Albert Brea va costar-li arrancar. No va ser fins que el canell d'Albert Masllorens va despertar des de la línia de 6,75. Dos triples seus van posar en bon to els locals, que van treure galons i tot l'arsenal en el segon període. Va ser llavors quan els gironins van provocar fins a 10 pèrdues del rival (24 en total) en deu minuts. El Germans Cruz va poder córrer i aviat es va generar un coixí interessant (més 15 al descans), tot i algun problema amb les faltes personals. En sortir dels vestidors el joc va perdre molta vistositat. Partit lleig i travat. Però la feina ja estava feta. Tot i els problemes de fluïdesa en atac estàtic, el Quart no va patir en cap moment cap besllum de rebel·lió d'un jove i impotent Arenys. Per si de cas, en l'inici del darrer període, un 6-0 va posar el més 21 al marcador a sis minuts del final, que enterrava totalment el partit. Líders i invictes.
La propera (08-11-15)
Sant Nicolau-Sant Lluís; JAC Sants-El Masnou; Arenys-Mollet; Cornellà-Quart; Multiópticas Salt-Barberà.

QUART 80 ARENYS 61

QUART GERMANS CRUZ: Dos Santos (13), Masllorens (10), Serra, Jiménez (20) i Vila (4) –cinc inicial–; Puertas, Bataller (8), Camós (15), Brazo, Martorell, Lozano (2) i Kanis (8). 26/53 en tirs de dos, 6/21 en triples (4 Jiménez, 2 Masllorens) i 10/14 en tirs lliures. 43 rebots (11 Kanis), 10 assistències (4 Bataller) i 89 de valoració (20 Jiménez). ARENYS DE MAR: Zniteka, Blat (6), Tomas (22), Bieshaar (8) i Touré (11) –cinc inicial–; Grau (5), Garcia, Bagues (3), Bauzà (6). 13/43 en tirs de dos, 7/25 en triples (4 Tomas, 1 Blat, Bagues i Grau) i 14/20 en tirs lliures. 38 rebots (15 Bieshaar), 6 assistències (2 Grau i Bieshaar) i 34 de valoració (18 Tomas). PARCIALS: 20-16, 23-12 (43-28), 16-15 (59-43) i 21-18 (80-61).