Martínez (8), Julià (7), Gironès (3), Angelats (23), Font (7) –cinc inicial–; Juanola (6), Vila (3), Planas (7), Barris (5), Parals, Muñoz (2). 5 triples: 2 Juanola, 1 Julià, Gironès i Font. 8/19 en tirs lliures. 19 faltes personals.
Miralles, Font, Jacomet (14), Sansabrià (13), Carreras (4) –cinc inicial–; Ribes, Xifre, Jordà (13), Oliva (4), Curto (3), Yepes (2). 8 triples: 4 Jacomet, 2 Sansabrià, 1 Jordà i Curto. 9/17 en tirs lliures. 24 faltes personals.
PARCIALS:
20-12, 14-16, 15-12 i 22-13.
COMENTARI:
Nova victòria dels bescanonins contra la Bisbal, equip amb qui es trobava empatat de victòries a la classificació. El matx va començar amb els locals al davant en el marcador, i es va arribar al descans amb 6 punts d'avantatge (34-28). Després de la represa aquesta diferència es va anar ampliant, sobretot en els últims minuts del partit, fins als 18 de diferència que separava els dos conjunts al final del partit.
77
FISIO INDIRA L'ESCALA:
Vizcaino (10), Capella, Company (7), Jaen (8), Danés (10) –cinc inicial–; Alonso (5), Quintana (4), Cantenys (19), Dorca, Martini (6), Esponellà (8). 7 triples: 2 Cantenys, 1 Martini, Esponellà, Alonso, Danés, Company. 10/19 en tirs lliures. 29 faltes personals.
78
MALGRAT:
Kunc (14), Garcia (13), Coll (8), Martorell (21), Pedemonte (4) –cinc inicial–; Zúñiga (2), Lasheras, Torrent (5), Farré (9), Brossa (2). 5 triples: 3 Martorell, 1 Torrent i Garcia. 19/35 en tires lliures. 22 faltes personals.
PARCIALS:
22-21, 18-16, 21-14 i 16-27.
COMENTARI:
Primera derrota de l'Escala a casa, i amb un final ajustat. Els locals van arribar a dominar el tercer període per 10 punts de diferència, però en el darrer es van relaxar en atac i el Malgrat ho va aprofitar per igualar el marcador i acabar superant el seu rival. Pau Esponellà va ser el millor dels locals.
64
TORDERA:
Tresserres (6), Magee (17), Gay, Maresma, Serrano (15) –cinc inicial–; Fluxà (2), Garcia (13), Ciurana (2), Jobé (2) i Copestake (7). 4 triples: 2 Garcia, 1 Tresserres i Copestake. 10/18 tirs lliures. 27 faltes. Eliminat: Gay.
81
SALT:
Ferragut (18), Ballester (6), Mateu (10), Portaló (7), Gorga (2) –cinc inicial–; Sacot (5), Capell, Bonaventura, González (8), Macalou (7) i Barnada (18). 5 triples: 2 Ballester, 1 Sacot, Ferragut i Portaló. 16/27. 24 faltes.
PARCIALS:
12-28, 19-23, 13-16 i 20-14.
COMENTARI:
El Salt, que va anotar quatre dels seus cinc triples en el primer període, en va fer prou amb una molt bona primera meitat en què va aprofitar el domini del rebot i la facilitat en la sortida de la pressió per anar als vestidors amb 20 punts d'avantatge. En la segona part, amb el partit ja decidit, tot i apujar la intensitat defensiva el Tordera no va ser capaç de fer patir els visitants.