FEB

Sense lideratge

EBA. El Quart perd el duel de la zona alta després d'anotar només 27 punts en la segona part i firmar un 20% en triples

Després de vuit jornades gairebé impecables, dominant i liderant el grup i la classificació, el Germans Cruz Quart va perdre ahir la plaça d'honor a favor del Mollet en caure en l'atractiu duel gegantí de la jornada. Només en podia quedar un. Tot i que queda la segona volta. I aquest va ser el conjunt vallesà. Tots dos arribaven empatats, i va ser l'equip visitant el que va imposar en la segona meitat –el Quart només va anotar 27 punts– els seus arguments. L'inici va ser favorable als interessos gironins, amb un recital ofensiu tot i la duresa defensiva visitant. Kanis va portar el pes anotador i els 29 punts donaven un bon coixí després del primer quart. El marge es va mantenir fins al descans (+10), tot i que el Mollet va fer un pas endavant. Les terceres faltes personals de Bataller i Jiménez en el segon quart es van convertir en un problema en la represa. Els vallesans van anar de menys a més, mantenint la bona lectura en atac estàtic. Espuña era clau en el bloqueig directe a dalt i els avantatges eren perfectament aprofitats per un Mollet que, a més, començava a anotar de tres per mitjà de Ferrer, Costa i Torres. En l'últim període (55-56) el Quart va mantenir les possibilitats fins a un minut i mig del final (68-73). Dos triples fallats el van allunyar d'un triomf que el Mollet va tancar des del tir lliure.
La propera (29-11-15)
Mollet-Multiópticas Salt; Quart-El Masnou; Cornellà-Sant Lluís; Arenys-Barberà; JAC Sants-Sant Nicolau.

QUART 73 MOLLET 81

QUART GERMANS CRUZ: Bataller (10), Masllorens (12), Serra (7), Jiménez (5) i Kanis (14) –cinc inicial–; Mora, Dos Santos (2), Camós (10), Brazo (4), Martorell, Lozano (9). 25/54 en tirs de dos, 5/25 en triples (2 Camós, 1 Masllorens, Serra i Jiménez) i 8/11 en tirs lliures. 37 rebots (6 Bataller i Lozano), 12 assistències (3 Bataller i Serra) i 68 de valoració (16 Kanis). MOLLET: Ferrer (15), Costa (9), Espuña (13), Huerta (7), Ramon (2) –cinc inicial–; Bas, Seidi (4), Griso (10), Tejada (2), Torres (14) i Gómez (5). 18/35 en tirs de dos, 9/29 en triples (2 Ferrer, Costa i Torres, 1 Espuña, Huerta i Gómez) i 18/21 en tirs liures. 38 rebots (9 Espuña i Griso), 11 assistències (2 Ferrer, Costa, Espuña i Seidi) i 89 de valoració (21 Griso). PARCIALS: 29-20, 17-16 (46-36), 9-20 (55-56) i 18-25 (73-81).