Subiranas (17), Gálvez (6), Pérez (9), Casellas (10), Armenteras (7) –cinc inicial–; Bezard (2), Soldevila, Iglesias (3), Vilamú (7), Contreras, Viñeta (3). 6 triples: Subiranas, Casellas, Iglesias, Vilamú, Viñeta, Armenteras. 12/20 tirs lliures. 18 faltes personals.
Barris (10), Parals (3), Angelats (10), Font (7), Muñoz (15) –cinc inicial–; Juanola (11), Vila (4), Planas (12). 8 triples: 3 Muñoz, 2 Juanola i Barris, 1 Parals. 13/17 en tirs lliures. 18 faltes personals.
PARCIALS:
12-21, 16-18, 19-21 i 16-12.
COMENTARI:
Victòria dels bescanonins a la pista del Vic malgrat les nombroses baixes que presentava l'equip. L'enfrontament va començar amb els de Bescanó manant en el marcador amb rendes de fins a 18 punts abans d'arribar al descans. Al final del últim quart, els locals van augmentar la intensitat de la seva defensa i es van acostar a quatre punts, però la sang freda dels visitants en els tirs lliures en els instants finals els va permetre emportar-se la victòria.
62
FISIO INDIRA L'ESCALA:
Esponellà (12), Vizcaíno, Capella (6), Company (7), Jaén (2) –cinc inicial–; Danés (3), Usan (2), Alonso (2), Quintana (8), Cantenys (14), Dorca (2) i Martini (4). 4 triples: Esponellà, Martini, Danés i Company. 8/11 tirs lliures. 30 faltes.
70
SANTA EUGÈNIA:
Serrat (12), Comas (2), Roquer (26), Parareda (19), Rovira, Perelló, Expósito (3), Dachs (4), López (2) i Pujadas (3). 8 triples: 4 Parareda, 2 Roquer i 2 Serrat. 14/30 tirs lliures. 19 faltes.
PARCIALS:
18-15, 13-17, 12-10 i 19-28.
COMENTARI:
Derrota de l'Escala en un partit molt igualat condicionat per les bones defenses. Els dos equips van arribar amb un marcador molt ajustat al darrer quart, en què l'Escala no va saber imposar-se, tot i el resultat de 62-63 a falta de 45 segons. El Santa Eugènia, amb 8 triples, va dominar des de la línia de tres i va imposar-se al conjunt local.
101
PALAMÓS:
Saavedra (7), Castelló (18), Nicolas (14), Juanola (10), Ureña (6) –cinc inicial–; A. Latorre (19), Iruela (3), Parejo (5), Rojas (11), Gubert (6) i Vilaplana (2). 4 triples: 3 Casteló i 1 A. Latorre. 23/35 tirs lliures. 37 faltes. Eliminats: Juanola i Ureña.
61
VILASSAR:
Roig (3), Fernández (13), Torroda (3), Fomba (7), Godall (4) –cinc inicial–; Vera (9), González (9), Gómez (4), Morató (6) i Puente (3). 4 triples: Roig, Fomba, González i Gómez. 31/46 tirs lliures. 31 faltes. Eliminats: Fernández, Fomba i González.
PARCIALS:
19-19, 26-7, 31-18 i 25-17.
COMENTARI:
Contundent triomf palamosí contra un equip de la part baixa de la taula. L'enfrontament va començar molt igualat, i es va arribar al final del primer període amb empat a 19. Va ser a partir del segon quart quan els locals van protagonitzar una brillant defensa que els va permetre marxar als vestidors amb 19 punts d'avantatge. En l'inici del tercer període, el Palamós va poder ampliar encara més aquestes diferències per convertir el que restava de partit en un pur tràmit. Que dels 61 punts visitants 31 fossin anotats des de la línia de tir lliure reflecteix el bon treball defensiu del conjunt empordanès.