ACB

Amb contundència

Lliga Endesa. El MoraBanc imposa la seva qualitat a partir del bon treball en el rebot. Clark brilla, Sada s'acosta al triple doble i els triples entren (11/24)

Demanava Joan Peñarroya aquesta setmana respecte, consideració per la competició i pel rival, “perquè nosaltres no fa ni dos anys que som aquí i en aquesta lliga sinó ho dones tot no guanyes”. I ho deia referint-se als problemes que sempre ha tingut el MoraBanc contra rivals teòricament assequibles. Ahir sí que, malgrat el final del tercer quart, la resposta contra un cuer que encara no ha guanyat (0-9) fou la desitjada.

Ritme, rebot i encert

Mentalitzats, la posada en escena dels tricolors fou elèctrica, amb Shermadini fent i desfent (9 punts) i donant a l'equip un molt bon ritme ofensiu (14-9). Va entrar Doblas per als visitants per ocupar la zona, i això juntament amb el descans del georgià va frenar el ritme andorrà. Amb tot, l'atenció en el rebot donava rèdits (22-16). En la continuació, dues faltes comeses de Shermadini en una mateixa defensa van encendre les alarmes, però Clark, en progressió i molt actiu des del primer moment que trepitjà la pista, li agafava el relleu (30-19). I a pesar que Llompart apareixia (33-28), la inspiració des de l'exterior disparava el MoraBanc: 5/6 triples en aquest segon quart, amb un de Schreiner al final, vitamínic (50-34). L'únic punt negre, les tres faltes per cap de Shermadini i Jones.

Acció i reacció

Després de la represa, el partit va plantejar-se des de l'intercanvi de cistelles, un escenari que ja li anava bé al MoraBanc. I a Clark, és clar (62-43). Però la seva tercera falta i la quarta de Shermadini van descentrar l'equip, que va concedir un 0-10 en els darrers instants del quart, un mal negoci que s'enfilà fins a un 0-13 (64-58), ja en l'últim període. El neguit, però, fou mínim, perquè Clark ahir no estava disposat a patir. Ni molt menys: quatre accions seguides seves i un triple de Beto, i partit liquidat (76-58, 34').

5
triples
de sis intents (83%) va fer el MoraBanc en el segon quart (28-18).
21
punts
va fer Clark, el seu sostre amb els andorrans. Fins ahir, el màxim eren els 17 de fa dues jornades contra l'Unicaja.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)