ACB

Saben a què juguen

Lliga Endesa. El MoraBanc, molt solvent des de la seriositat, controla i sotmet l'Estudiantes fins a aconseguir un triomf que li consolida l'ambició per fer-se un lloc entre els vuit primers. Sada, Navarro, Beto i Shermadini subjecten l'equip

Partit a partit, setmana a setmana. A poc a poc i amb bona lletra, treballant per trobar bon joc i amb les millors sensacions per assaltar el cim d'aquest diumenge, quan el Madrid visiti el país.

El MoraBanc Andorra va emportar-se ahir un triomf valuosíssim de la pista del Movistar Estudiantes, una victòria que li consolida l'ambició per fer-se un lloc entre els vuit primers. Va fer-ho des de la seriositat en el joc i d'aquí a moure's sempre en una perfecta solvència que, contra un rival talentós, imprevisible i tenallat per la classificació, va donar-li sempre bones respostes davant les seves escomeses.

Sempre en guàrdia

D'entrada, quan els andorrans no podien connectar prou amb Shermadini –no va ser mai senzill, ahir–, van ser Beto i Sada els que van iniciar el camí. Amb rebot i donant dinamisme al grup. Ben establert en defensa –els principals problemes venien de les transicions locals acabades per Nacho Martín–, el joc a camp obert generat des del darrere donava els primers fruits a l'equip, ja en el segon quart (22-31). I, quan els d'Ocampo van endurir el joc a mitja pista, la velocitat per anar d'una cistella a l'altra valia als de Peñarroya per mantenir distàncies (33-39).

Tornant, Sada va anotar amb facilitat (41-47) i juntament amb el tir llunyà de Beto es consolidaven els marges (49-57). No hi havia manera de trencar el partit –Brizuela i Juancho localitzaven inspiració–, però l'equip tricolor sabia el que es portava entre mans, amb Jones i Shermadini per sota (57-65) i amb el joc de cara de Navarro i Beto des de fora (60-69). I enfilant l'hora de la veritat,
el MoraBanc va enlairar-se amb dues grans defenses seguides, de recuperació i cistella (62-75 a 2:54). Després, els tirs lliures van embolicar el triomf.

Hem sortit amb la mentalitat adequada, amb molt equilibri ofensiu i sabent sempre què havíem de defensar perquè no ens fessin mal
Hem dominat el ritme, hem trobat sempre moments per córrer i només ens ha mancat encert per trencar el partit
Joan Peñarroya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)