Més bàsquet

Els TWolves es van enfonsant

NBA. Setena derrota en els últims vuit partits dels de Minnesota, tot i la bona actuació de Ricky, amb 13 punts, 9 assistències i 4 rebots

Després d'una bona arrencada de curs, els TWolves es van desinflant i la dinàmica adquirida és més que perillosa. No només amb relació a resultats –1-7 en els últims vuit duels, la victòria contra els Lakers en la pròrroga–, sinó quant a sensacions. Ho deia Ricky Rubio just després de perdre contra els Nuggets, un altre cop al Target Center: “No estem agressius en defensa i no tenim prou consistència.” No li falta raó, al base del Masnou. Els seus han encaixat més de cent punts en els últims sis partits (112 de mitjana), i així és impossible. Ni la presència del català en pista serveix a l'equip, tan fràgil que cau a la primera dificultat. Contra els Nuggets, Ricky va fer 13 punts (3/6 en tirs), 9 assistències, 4 rebots i una pèrdua de pilota en 30 minuts. El van acompanyar Wiggins (23 i 8/16 tirs) i Lavine des de la banqueta i actuant de dos (20). Randy Foye, amb 19 punts i 5/6 triples, va ser el millor dels visitants en el duel contra el seu exequip. Els Nuggets estan a l'alça i han entrat en zona de play-off després del 5-1 els últims sis partits.

Kobe i LeBron

Segona victòria en els últims quinze partits dels Lakers, empesos per la millor versió de Bryant. Va fer 22 amb 7/15 tirs i 6 assistències en un triomf col·lectiu contra els Bucks ja que set jugadors van acabar en dobles dígits d'anotació. Per la seva banda, King James va liderar els Cavs (24 punts i 7 rebots) a Boston, on els esperaven els Celtics, amb ganes de revenja pel 0-4 en el darrer play-off. Love va posar-hi el seu gra de sorra amb 20 i 5 assistències.