FEB

La zona incomoda el Germans Cruz

EBA. Les 16 pilotes perdudes, el baixos percentatges i els darrers tres minuts condemnen les opcions del Quart

Mal dia per atacar una zona. Sobretot si tens el canell capgirat. Si més no, la sensació va ser aquesta ahir, a Quart, durant molts minuts. I és que l'equip d'Albert Brea, amb fluixos percentatges davant 40 minuts de defensa en zona del Baricentro Barberà, va patir per anotar a la primera meitat i a un decisiu darrer període. La sortida (11-2), amb dos triples de Masllorens, va ser del millor del Quart en un primer quart en què el rival ja va començar a fer mal en atac a les situacions de bloc directe. El Barberà, assegurant amb solvència el rebot defensiu sense donar segones opcions, va arribar al descans manant (31-41). En la represa, Vila, Bataller i companyia van oferir la seva millor versió amb un 15-4 de sortida, que empatava el partit a 46. En un darrer quart igualat, els triples van ser decisius. Amb 68-69 i poc més de dos minuts, un de Cairó i dos de Llull van sentenciar a favor dels visitants.

QUART 71 BARBERÀ 80

QUART GERMANS CRUZ: Bataller (9), Camós, Masllorens (15), Serra i Kanis (8) –cinc inicial–; Puertas (9), Dos Santos, Brazo, Jiménez (26), Vila (4), Lozano. 16/38 en tirs de dos, 9/30 en triples (5 Jiménez, 3 Masllorens, 1 Bataller) i 12/16 en tirs lliures. 39 rebots (9 Masllorens), 17 assistències (4 Camós i Vila) i 68 de valoració (22 Jiménez). BARBERÀ BARICENTRO: Cairó (11), Bernuz (14), Mas de Xarxars (9), Llull (12) i Regal (9) –cinc inicial–; Clemente (7), Soumah (2), Pérez (10), López (6). 15/36 en tirs de dos, 10/31 en triples (3 Llull i Pérez, 2 Cairó, 1 Bernuz i López) i 20/35 en tirs lliures. 42 rebots (11 Regal), 11 assistències (3 Bernuz i Llull) i 79 de valoració (18 Mas de Xarxars). PARCIALS: 15-21, 16-20 (31-41), 26-17 (57-58) i 14-22 (71-80).