Més bàsquet

Els ‘tapats' Spurs

NBA. Els TWolves no tenen cap possibilitat contra els texans, amb un Ricky discret que diu que decidirà si va als Jocs quan acabi el curs; els Grizzlies de Marc també cauen

Ni els TWolves ni Ricky Rubio (9 punts, 4 rebots i 2 assistències) van tenir el dia contra uns Spurs que són els tapats de l'NBA. Al Target Center de Minnesota va encadenar la seva setena victòria consecutiva i s'està mostrant intractable davant dels seus aficionats (16-0). Els de Popovic van tenir sis jugadors amb 10 punts o més, en una clara mostra del que són com a equip. Leonard va ser el màxim anotador (19). Quan va acabar el matx, Ricky Rubio va parlar de les possibilitats que a l'estiu vagi als Jocs Olímpics: “No ho decidiré fins a final de la temporada.”

El millor equip de la lliga, els Warriors, també estan imparables davant dels seus seguidors, i van encadenar la seva victòria número 31 a l'Oracle Arena, on van superar els Jazz amb només 16 punts de Stephen Curry.

Pel que fa a Marc Gasol, va tornar a tenir un dia gris (11 punts i 6 rebots) en una altra derrota, contra uns Wizards amb sis jugadors amb dobles dígits de punts. Pels de Memphis, Conley (21) i Green (19) van ser els més destacats. Correctiu també als Lakers en un Staples Center amb 18.997 espectadors on els Thunder no van tenir compassió de Kobe Bryant (19 punts però amb un 7/22 tirs de camp). Westbrook (23 punts), Durant (21) i Ibaka (17+7) van ser un mur massa gran per a uns californians a la deriva. El nom propi de la jornada és el de l'alemany Dirk Nowitzki, que amb els 22 punts que va clavar als Nets arriba fins a la xifra de 28.609, supera Shaquille O'Neal (28.596), i ja és el setè màxim anotador de la història de l'NBA, només darrere de llegendes com ara Chamerlain (31.419), Jordan, Bryant, Malone i Abdul-Jabbar.

Un altre nom de la jornada va ser Paul Davis, que va protagonitzar 20 minuts de fantasia en què va fer unes estadístiques per emmarcar: 27 punts, 6 rebots i 4 taps. Sens dubte, números d'All-Star. Els Knicks, amb 23 punts i 13 rebots de Porzingis, va caure contra els Cavs de LeBron (24) i Love (23).

Nowitzki
se situa en aquest rànquing de màxims anotadors de l'NBA amb 28.609 punts en 1.293 partits jugats.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)