Més bàsquet

Els Grizzliesremunten, mentre que els TWolves són al pou

NBA. Marc Gasol, dobles figures (11+11), i Ricky Rubio, 12 punts, 7 rebots i 8 assistències

Cara i creu per als catalans de l'NBA. La part positiva se la va endur Marc Gasol amb dobles figures (11 punts i 11 rebots), tot i que el protagonisme el va aconseguir Randolph (25+13). Els Grizzlies van ser capaços de remuntar 21 punts i tombar els Celtics. La part negativa van ser els TWolves de Ricky Rubio (12 punts, 7 rebots i 8 assistències), que van topar amb l'alemany Dirk Nowitzki (27 punts). Els de Minnesota van encadenar la setena derrota. La millor aportació individual va ser la que va fer Lillard per liderar els Blazers amb 17 punts en tres minuts i donar el triomf als seus. Els Thunder dominaven de vuit punts però Lillard va clavar cinc triples. Els que continuen gaudint són els fans dels Knicks, amb 24 punts, 10 rebots i 8 assistències de Carmelo Anthony.

LeBron no descansa ni contra el pitjor equip de l'NBA com són els Sixers: 37 punts, i els Clippers ja encadenen 9 triomfs, amb 25 punts i 11 assistències de Chris Paul en un triomf en la pròrroga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)