Gironès (4), Philips (26), Angelats (18), Parals (10), Font (12) –cinc inicial–; Juanola (7), Vila (12), Planas (4), Gallardo (7), Julià (4). 8 triples: 6 Philips, 2 Font. 13/21 en tirs lliures. 22 faltes personals. Cap eliminat.
Fernández (4), Morató (9), Torroda (6), Godall (8), González (20) –cinc inicial–; Puente (15), Gómez (5), Vera (8). 3 triples: 1 Puente, Godall i González. 14/22 en tirs lliures. 25 faltes personals. Eliminat: Fernández.
PARCIALS:
30-18, 24-24, 25-8 i 25-25.
COMENTARI:
Nova victòria del Bescanó en un partit on els atacs van estar per sobre les defenses. Al primer quart els locals ja van avisar aconseguint 12 punts de marge. Després del descans (54-42), un molt bon quart per part dels gironins va acabar de sentenciar l'encontre al arribar als 29 punts de diferència.
69
SOL GIRONÈS BISBAL B:
Miralles (13), Oliva (7), Curto (2), Sansabrià (12), Farreras (4) –cinc inicial–; Xifre, Font, Pujades (1), Jacomet (15), Soler (7) i Yepes (6). 2 triples: 1 Sansabrià i Yepes. 25/39 tirs lliures. 23 faltes.
73
TORDERA:
Garcia (12), Newon (9), Tresseres (11), Magee (19), Gay (3) –cinc inicial–; Fluxa, Ciurana (1), Jové (5), Nascimiento, Maresme (9) i Copestake (3). 7 triples: 3 Garcia, 1 Magee, Jove, Gay i Maresme. 15/22 tirs lliures. 32 faltes. Eliminats: Garcia, Magee i Copestake.
PARCIALS:
16-28, 18-15, 13-15 i 22-15.
COMENTARI:
Derrota del Bisbal B, que va arrossegar al llarg del partit la renda de dotze punts aconseguida pel Tordera el primer quart i la falta d'encert des de la línia de tres. Al darrer període, els locals van errar el triple que empatava el partit i que forçava la pròrroga. Tampoc van tenir sort ahir en el partit ajornat davant el Santa Eugènia, en què van perdre 60-55.
57
MALGRAT:
Benet, Martorell (9), Pedemonte (11), Zuñiga (8), Lasheras (7) –cinc inicial–; E. Gironell, F. Gironell (4), Collado, Navarro (4), Barceló (5), Brossa (5). 4 triples: 2 Martorell, 1 Barceló i Lahseras. 11/19 tirs lliures. 19 faltes.
84
RIPOLL:
Camprubí (17), Sanglas, Burgos (10), Masnou (13), Roca (29) –cinc inicial–; Fernández, Martí (3), Borras (9), Casadesús (3) i Garrido. 9 triples: 3 Camprubí, 2 Burgos, 2 Borras, 1 Masnou i Martí. 15/19 tirs lliures. 20 faltes. Eliminat: Garrido.
PARCIALS:
14-21, 13-20, 12-18 i 18-25.
COMENTARI:
El Ripoll va vèncer després de dominar l'enfrontament de principi a fi. El joc interior dels visitants en els primers minuts de partit va castigar el Malgrat, que va tancar-se permetent als ripollesos sentenciar el matx des del llançament exterior.