Esponella (8), Capella (9), Company (4), Jaén (10), Danés (4) –cinc inicial–; Usan (5), Alonso (12), Quintana (2), Martini (7), Vizcaino, Cantenys (13). 6 triples: 2 Jaén, 1 Usan, Martini, Company, Cantenys. 19/30 en tirs lliures. 32 faltes personals.
Relats (5), Colominas, Guerra (15), Cruells (11), Planasdemunt (14) –cinc inicial–; ,Planas (12), Garcia, Cullel (17), E. Cuells (2), Ibern (2). 2 triples: Planasdemunt. 24/33 en tirs lliures. 26 personals.
PARCIALS:
11-26, 16-16, 24-17 i 23-19.
COMENTARI:
Derrota de l'Escala, que va fer un primer quart desastrós tant en atac com en defensa, la qual cosa va permetre al rival escapar-se de 15 punts. Tot i aquest mal inici, els locals van saber canviar de ritme al darrer període i van entrar amb opcions al darrer minut (74-75), però sense poder-se emportar al final la victòria en un matx en què Xavi Jaén va ser el jugador més destacat.
64
VILASSAR DE MAR:
Fernández (8), Morato (8), Torroda (14), Gómez (5), González (13) –cinc inicial–; Campillo (3), Godall (3), Puente (3), Millaruelo, Chaudron (4) i Vera (3). 5 triples: Fernández, Torroda, Puente, Gómez i González. 13/23 tirs lliures. 27 faltes. Eliminat: Campillo.
62
SOL GIRONÈS BISBAL B:
Xifra (5), Oliva (4), Sansabrià (2), Soler (5), Yepes –cinc inicial–; Miralles (15), Pujadas (8), Jacomet (8), Curto (13) i Farreras (2). 2 triples: Xifra i Soler. 18/28 tirs lliures. 22 faltes.
PARCIALS:
16-11, 12-24, 18-13 i 18-14.
COMENTARI:
Derrota ajustadíssima del filial bisbalenc, que tot i sortir adormit a la pista (12-2 els primers 6 minuts) en el descans ja dominava de 7 punts. En la segona meitat el Sol Gironès va pagar car el fet de no rematar el partit i va sortir perdedor d'un final a cara o creu.
55
SANT GREGORI:
Llamas (9), Corominas (7), Duran (10), Prat (5), Torrent (15) –cinc inicial–; Fuster (2), Ferrer, Masdemont i Bach. 4 triples: Llamas, Corominas, Brea i Prat. 3/10 tirs lliures. 17 faltes.
58
AECAM MALGRAT:
Garcia (10), Martorell (12), Pedemonte (10), Zuñiga (14), Lasheras –cinc inicial–; Navarro (6), Serrari, Collado, Benet i Brossa (6). 3 triples: 2 Garcia i 1 Martorell. 5/10 tirs lliures. 16 faltes.
PARCIALS:
9-11, 11-13, 17-12 i 18-22.
COMENTARI:
El Sant Gregori va veure com un parcial de 0-8 en el tercer minut del darrer quart els feia anar remolc del rival. A només un segon del final, els locals van disposar de tres tirs lliures per igualar el matx, però els van desaprofitar.