Més bàsquet

Ricky Rubio iguala el seu sostre personal d'assistències (17)

Després del buzzer beater a la pista dels Thunder en el partit precedent, Ricky Rubio va tornar-se a lluir a Phoenix, si bé aquest cop un triple de Mirza Teletovic a 1,2 segons del final li va aigualir la seva actuació (107-104). El base català va acabar amb 13 punts –això sí, 3/11 tirs de camp–, 17 assistències, 4 recuperacions i tan sols tres pilotes perdudes en 36 minuts. Amb ell en pista, +12 per als TWolves. De la resta de la jornada, destacar la 60a victòria dels Warriors i la 49a consecutiva a l'Oracle Arena (125-107 contra els Pelicans). El dia del seu 28 aniversari, Stephen Curry va anotar 27 punts, amb 10/16 tirs de camp, en tan sols 31 minuts. Del seu costat, els Bulls van esgarrapar una victòria de mèrit de Toronto (107-109), sense Pau Gasol (genoll inflat), Derrick Rose ni Mike Dunleavy. McDermott va excel·lir des de la banqueta, amb 29 punts en 9/11 tirs de camp, el dia del retorn de Jimmy Butler. L'escorta no va estar gaire fi en atac (13 i 5/18 tirs), però va ser clau en la defensa de DeRozan en les últimes accions del partit. Gràcies al triomf, els de Chicago tornen a llocs de play-off (33-32). OK LLIGA