Fluxa (2), Tresseras (2), Magee (10), Gay (2), Maresma (5) –cinc inicial–; Garcia (7), Newton (29), Ciurana (3), Jobé, Nascimiento, Saunders (8) i Copestake (3). 9 triples: 5 Newton, 2 Garcia, 1 Maresma i Copestake. 11/17 tirs lliures. 24 faltes. Eliminat: Gay.
Rojas (17), Juanola (15), M. Latorre (2), A. Latorre (2), Castelló (16) –cinc inicial–; Bermúdez, Bernabé (2), Gubert (2), Iruela, Vilaplana, Nicolás (20) i Parejo (10). 6 triples: 3 Castelló, 1 Parejo, Rojas i Nicolás. 18/24 tirs lliures. 20 faltes.
PARCIALS:
24-19, 24-24, 13-17 i 10-26.
COMENTARI:
Victòria molt disputada del Palamós en un partit que no es va decidir fins al final. La primera part, molt igualada, va acabar amb el Tordera amb un avantatge de cinc punts, aconseguits en el primer quart. En la segona meitat, però, un Palamós pacient va ser capaç d'esgarrapar punts als locals, que no van gestionar bé els nervis i van veure com els baixempordanesos aconseguien un resultat ampli.
86
FISIO INDIRA L'ESCALA:
Esponellà (19), Capella, Company (13), Jaen (2), Danés (22) –cinc inicial–; Usan, Alonso (7), Quintana, Cantenys (19), Dorca, Martini (4), Vizcaino. 8 triples: 3 Cantenys, Company, 2 Danés. 11/19 en tirs lliures. 25 faltes.
76
RIPOLL:
Camprubí (11), Sanglas, Burgos (18), Masnou (21) i Àlvarez –cinc inicial–; Roca (22), Fernández (2), Borràs (2), Martí, Garrido. 6 triples: 3 Burgos, 2 Masnou, 1 Camprubí. 14/24 en tirs lliures. 21 faltes.
PARCIALS:
18-21, 22-20, 15-20 i 31-15.
COMENTARI:
Triomf del Fisio Indira l'Escala dissabte en un partit força igualat fins al darrer període, quan els locals, amb un parcial de 19-5 en els primers cinc minuts, van capgirar el resultat. I és que el parcial final del darrer quart (31-15) va ser letal per al Ripoll i decisiu en la victòria dels locals, entre els quals va destacar l'actuació de Jordi Danés, que va anotar 22 punts (dos triples).