ACB

Ruixat al Principat

Lliga Endesa. El MoraBanc Andorra, que perd contra un UCAM encertadíssim des del triple en la segona meitat, enllaça tres derrotes i pràcticament diu adéu a la lluita per entrar al ‘play-off'

Falten set jornades i res no es pot descartar, però després d'encaixar ahir la tercera desfeta seguida el MoraBanc Andorra pràcticament va dir adéu a la possibilitat de lluitar per entrar en el play-off –els dos propers partits són a la pista de l'Unicaja i de l'Herbalife–. L'enfrontament d'ahir contra l'UCAM Múrcia va estar marcat pels dos últims minuts del segon quart i per l'encert des de la llarga distància dels de Katsikaris, amb un 16/28 (67%) edificat des d'un
espectacular i impropi 11/11 en la segona meitat.

Abans d'arribar als fatídics últims dos minuts del primer temps, els andorrans ja van badar al final del primer quart, quan del 20-13 es va passar al 20-18 després de concedir un 0-5. Tot i això, la iniciativa era seva i de mica en mica ho van traslladar al marcador, fins al 41-32 i possessió poc abans del descans. En aquest punt, i després d'errar tres tirs, una antiesportiva a Sada i una posterior tècnica a Peñarroya va fer perdre el rumb als local i es va arribar a la meitat amb un 41-41.

Després, els visitants, molt durs en defensa i sense por de fer faltes, van controlar sempre gràcies a l'encert en el triple, i van arribar al final del tercer quart amb un 59-68 que ja seria definitiu.

En la segona meitat ens han superat en els un contra un; en molts dels onze triples érem davant seu, però amb això no n'hi ha prou
Joan Peñarroya
11/11
triples
del Múrcia en la segona meitat (45-50). Els de Katsikaris van afegir-hi 7/15 tirs de 2 p i 3/3 lliures