FEB

El líder segueix marcant territori

EBA. El Quart es desfà en el tercer període, encaixa un parcial duríssim (25-7) i es queda sense opcions de triomf

Invicte i insuperable. Així és el líder enguany de la lliga EBA... també per al Quart. Els d'Albert Brea, amb la baixa de Dos Santos per a la resta de temporada per una lesió al pòmul, van competir força bé durant dos quarts. Després, l'autoritat local va emergir amb un parcial de 25-7 per trencar i decidir el partit. Al final, derrota lògica que fa que la tercera plaça per jugar la fase d'ascens sigui molt cara. L'inici va ser excel·lent per als interessos visitants. Intensitat defensiva i punts de contraatac. Acosta (13 punts en la primera meitat) va aguantar el vendaval d'un Quart que no va poder aprofitar el col·lapse local en el segon període per trencar el marcador. La falta d'encert (5/22 en triples) no els va permetre fer un pas endavant. I això, contra tot un líder invicte es paga. Als tres minuts de la represa va arribar la ferma reacció local. Dues accions claus i una tècnica van treure del partit el Quart. La pressió amb dos contra un en el darrer període no va acabar d'igualar el marcador. L'Hospi, amb un 65% de dos i un 40% en triples, no ho va permetre. I el triomf i la primera plaça ja matemàtica es van quedar a casa.
La propera (17-04-16)
Salt-L'Hospitalet; JAC Sants-Collblanc; Cornellà-Igualada; Mollet-C. Roses CBS; Quart-Castelldefels

L'HOSPITALET 75
QUART 56

TORRONS VICENS L'HOSPITALET: Bayo (8), Reina, Díaz (16), Guia (1) i Acosta (13) –cinc inicial–; Cabrera (6), Garcia, Arqués (11), Moreno (4), San Epifanio (14) i Balastegui (2). 23/36 de dos, 7/18 en triples (2 Bayo i Díaz, 1 Arqués, San Epifanio i Acosta) i 8/16 en tirs lliures. 42 rebots (9 Acosta), 19 assistències (5 Guia) i 101 de valoració (21 San Epifanio i Acosta). QUART GERMANS CRUZ: Bataller (4), Camós (9), Masllorens (7), Jiménez (16), Kanis (10) –cinc inicial–; Puertas (2), Serra, Martorell, Vila (6), Lozano (2) i Juscafresa. 16/46 de dos, 5/22 en triples (4 Jiménez, 1 Masllorens) i 9/15 en tirs lliures. 32 rebots (10 Bataller), 6 assistències (2 Vila) i 24 de valoració (10 Jiménez). PARCIALS: 20-23, 12-10 (32-33), 25-7 (57-40) i 18-16 (75-56).