FEB

Ify Ibekwe millora, però potser no prou

La final. La ressonància magnètica confirma el progrés i la jugadora treballa cada dia, però el temps s'esgota

La participació que pugui tenir Ify Ibekwe demà a Salamanca és un dels focus d'interès de les jornades prèvies. L'alera pivot nigeriana es va sotmetre dimecres a una ressonància magnètica en què es va poder comprovar que la lesió –trencament del soli de la cama dreta– millora tal com estava previst, però, alhora, mantenia molts dubtes sobre la seva possible presència al parquet de Würzburg, perquè les dates no ajuden –inicialment se la va descartar per a tota la final –i perquè la zona afectada és especialment delicada.

L'equip prepara el partit pensant que la jugadora no hi serà i, de fet, si s'hi pogués comptar per a alguna cosa més que fer la roda d'escalfament, seria en unes condicions precàries i amb un to físic molt disminuït, ja que diumenge farà tres setmanes que es va lesionar.

Ibekwe no ha deixat de treballar ni un sol dia amb la fisioterapeuta Beti Orden i, a banda prescripcions terapèutiques, també ha fet exercicis específics al gimnàs. Ahir, Ify Ibekwe es va mostrar molt cautelosa pel que fa a la possibilitat de poder ajudar l'equip a Salamanca: “S'ha d'anar amb molta cura –era el seu missatge, repetit amb insistència–. “No sé si podré jugar, estic treballant cada dia i encara en queden dos.”

El concurs d'Ibekwe, encara que fos poquíssims minuts i tocada, seria útil sobretot per tenir alguna possibilitat més de rotació que diumenge, quan Spanou va superar els 41 minuts; Givens, els 44, i Jordana va disputar els 45.

CAUTELA MÀXIMA

“S'ha d'anar amb molta cura. No sé si podré jugar. Treballo cada dia i en queden dos”

Les entrades per als seguidors gironins s'esgoten

Tot i que el favorit mai no ha deixat de ser l'Avenida, la prestació de l'Spar en el primer partit de la final i, sobretot, la victòria en el segon han acabat d'engrescar els seguidors de l'equip gironí. Les 50 entrades que el CB Avenida va posar a disposició de l'Uni per als seus aficionats s'han esgotat i, per tant, l'Spar Citylift Girona tindrà mig centenar de seguidors en el partit decisiu de la final, demà a Salamanca. Serà la primera vegada que s'aconsegueix una mobilització de seguidors cap a la capital castellana, ja que en els primers partits de les finals de la setmana passada i també en la de l'any passat només hi havia un parell de seguidors.

En l'àmbit institucional, també hi haurà representació gironina, encapçalada pel president del club, Llorenç Biargé, i per la tinenta d'alcalde i regidora d'educació i esports, Isabel Muradàs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)