ACB

La qualitat ofensiva

Lliga Endesa. El MoraBanc Andorra competeix sempre contra el Laboral Kutxa aferrat a un Xermadini sensacional, però el talent anotador del conjunt basc acaba sent un escull insalvable

La tempesta ofensiva del Laboral Kutxa va ser un escull insalvable per a un MoraBanc Andorra que malgrat tractar sempre el conjunt basc de tu a tu va acabar agenollant-se davant del talent individual del rival.

Com deia Joan Peñarroya al final, l'equip tricolor va treballar bé al davant, sabent on i com podia fer mal a la defensa basca, però pràcticament en cap moment va tenir resposta per minimitzar la qualitat ofensiva dels de Perasovic, que, a cinc dies de jugar la final a quatre, van assegurar-se matemàticament l'avantatge de camp en la primera eliminatòria del play-off.

El primer quart va ensenyar el tarannà de l'enfrontament (26-26), amb Xermadini fent mal sota l'anella i els triples donant fluïdesa d'anotació als visitants. L'entrada de Bourousis i la inspiració de Bertans en el tir van obrir un primer marge (32-41), un moment crític que el MoraBanc va superar aferrant-se de nou a Xermadini –47-52 i 19 punts per a ell en el descans.

Tornant, els andorrans van avançar-se 53-52, però els millors minuts de Bourousis van tornar a disparar el Baskonia (60-69). No va rendir-se, l'equip del Principat (69-74), però les mans visitants van provocar-li algunes pèrdues que Adams va castigar (75-85). Peñarroya va situar els seus en zona i a menys de quatre minuts tot estava per decidir (86-90), fins que un triple de Hanga entrant ja en l'últim minut (88-95) va acabar sent definitiu.

38
valoració
de Xermadini després de valorar 36 la setmana passada; en els dos casos, MVP de la jornada. El georgià valora 36 de mitjana en els tres últims enfrontaments.
Hem atacat bé i no hem marxat mai, però el seu encert en moments importants ha decidit. Ens ha tornat a faltar una mica per vèncer
Joan Peñarroya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)