ACB

Un gegant a la muntanya

Lliga Endesa. Shermadini (MoraBanc Andorra) ha acreditat 36 de valoració mitjana en els tres últims partits, contra l'Herbalife, la Penya i el Baskonia

Giorgi Shermadini (2m16, 1989) ha anotat més de 20 punts en quatre dels 31 partits que ha jugat amb el MoraBanc Andorra. Un en la primera volta (29), contra el Rio Natura, que aquest dissabte (21 h) serà l'últim equip que visitarà la Bombonera, mentre que els altres han estat en les tres darreres jornades, contra l'Herbalife (Omic), la Penya i el Baskonia (Bourousis). La funció és a punt de clausurar i els tricolor tenen la feina feta, però el pivot georgià no aixeca el peu.

Empremta

Sense contracte per a la temporada vinent, el bon malpensat somriu veient el recent full estadístic de Shermadini: 21 punts, 8 rebots i 34 de valoració contra els canaris, 26-5-36 contra els verd-i-negres i 27-11-38 contra el semifinalista de l'Eurolliga. En aquest cas, però, el malpensat erraria el tret: abans d'aquesta sèrie de partits el georgià ja sortia a 12,1 punts, 5,8 rebots i 15,3 de valoració la peça.

Treballador, transparent i accessible, sempre predisposat a fer club, el tarannà i el rendiment del pivot ha estat i és el d'un home que viu dies bons, que en té de dolents i que en gaudeix de sensacionals. Però, per sobre de tot, el d'un home que sent valorat, que al MoraBanc ha trobat les condicions òptimes i l'atenció que demana una morfologia com la seva, i que a Andorra hi ha descobert una contrada magnífica per viure-hi. Per ell, però també per la seva esposa i els seus dos fills. Quan li ha costat, Shawn Jones li ha cobert les espatlles, ho ha acceptat amb naturalitat i l'endemà d'un mal partit, com a Màlaga, quan no va anotar cap punt, el que ha fet és treballar una mica més.

Evidentment, si fos pel MoraBanc ja estaria renovat, però el preu de mercat mana i tot indica que aquest any de la seva carrera haurà estat una feliç estada a Andorra.

0
punts
va anotar Shermadini contra l'Unicaja, en la 28a jornada. En 18 minuts, 0/4 tirs de camp i cap tir lliure.
24,7
punts
de mitjana en els tres partits següents, contra l'Herbalife, el Fiatc i el Laboral Kutxa, amb 27/34 tirs de camp (79%).
+33
amb ell
a pista en la seqüència de tres partits, jugant 26,7 minuts. Sense la seva presència al camp, -23 per a l'equip.
34
tirs lliures
sense errada de manera consecutiva. L'últim que va fallar va ser el 13 de març a la pista del Madrid.

Presentat ‘El joc que estimem'

El club va presentar ahir el llibre de relats curts El joc que estimem, un compendi d'històries escrites per diverses persones vinculades a l'entitat i al Principat (jugadors, exjugadors, escriptors, periodistes, etc.) en les quals els protagonistes evoquen el sentiment que els transmet el bàsquet. L'acte va comptar amb la presència de David Navarro, autor d'un dels relats, i la recaptació de les vendes anirà íntegrament a Unicef Andorra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)