ACB

Tampoc acaben la feina

Lliga Endesa. El MoraBanc Andorra, en un exemple més del que està sent la segona volta, competeix bé però no és capaç de rematar i perd a Sevilla després de dues pròrrogues (88-81)

Recordava Joan Peñarroya diumenge després de caure contra el Baskonia (91-99) que, a pesar dels resultats, l'equip competia bé, però que en aquesta segona part de temporada massa sovint li faltava rematar en els minuts decisius. Exactament el que li va passar ahir al MoraBanc Andorra, que en un partit igualadíssim en tot moment –els set punts finals van ser la màxima diferència per cap dels equips– va acabar cedint després de dues pròrrogues.

En el primer quart, tot i que els andalusos es van avançar (7-2), l'equip va marcar el to gràcies a la presència de Shermadini prop del cèrcol i a la mobilitat de Bogdanovic (10-15, 5'). Semblava que el partit es podria obrir de bon inici, però a partir d'aleshores la dinàmica va ser la d'un joc amb poca fluïdesa i amb anotació des de les inspiracions puntuals. Els tricolor s'equilibraven amb el georgià i amb Jones –molt bon segon quart– i eren Navarro, Stojanovski i Bogdanovic els que atacaven des de l'exterior.

En el final de l'últim quart, i després que Berni situés el 65-64, l'equip va saber trobar Shermadini i el pivot, amb 4,2 segons i dos tirs lliures, tot just va poder empatar –fins a l'errada portava 36 tirs lliures anotats de manera consecutiva–. En el primer afegit, l'equip es va refer d'un 74-67 en contra a 1:40 i va tornar a igualar amb un triple de Bogdanovic a 6,3 segons, però en la segona pròrroga va ser Nachbar qui va definir per als de Casimiro –9-6 en la segona volta, 5-12 en la primera.