ACB

Discreció fins al final

Lliga Endesa. El MoraBanc tanca la temporada amb una victòria en els darrers deu partits després de competir bé ahir a la Fonteta

Derrota final competint al màxim contra el tercer classificat... però derrota. I és la novena en els darrers deu partits.
Això sí, amb la permanència a la butxaca ja fa unes jornades i en la seva segona temporada després de tornar a l'ACB. Els de Joan Peñarroya van dominar el primer quart (9-16 en el minut 8) gràcies a l'encert de Bogdanovic, que aprofitava l'extrema atenció defensiva sobre Xermadini. Va ser el físic de Lucic, jugant de quatre, el que va contagiar els companys amb la seva activitat i va canviar el panorama (27-22 en el minut 16), amb la col·laboració de Sato i la direcció de Diot. El còmode 38-32 per als locals en el descans va sotmetre a un nou examen amb el 0-8 de sortida en la represa dels andorrans, amb dos triples de Gomes. Però un altre cop el major fons d'armari valencià va decantar la balança. I amb Jordi Trias incorporant-se a la feina. Al final, el marcador es va ampliar injustament en el darrer acte del MoraBanc aquesta temporada.

VALÈNCIA81
MORABANC67

VALÈNCIA: Vives (6), Martínez (10), San Emeterio (4), Shurna (3) i Hamilton –cinc inicial–; Stefansson, Trias (8), Diot (11), Sato (13), Lucic (11) i Dubljevic (15). 26/48 en tirs de dos, 5/21 en triples (2 Sato, 1 Diot, Lucic, Martínez) i 14/16 en tirs lliures. 41 rebots (8 Sato), 18 assistències (7 Diot) i 109 valoració (18 Lucic). MORABANC ANDORRA: T. Schreiner (4), Gomes (13), Xermadini (12), Stojanovski (2) i Bogdanovic (14) –cinc inicial–; H. Schreiner, Pino, Jones (13), Holt (5), Navarro (4), Niang. 21/38 en tirs de dos, 6/23 en triples (3 Gomes, 2 Bogdanovic, 1 Holt) i 7/10 en tirs lliures. 34 rebots (8 Xermadini), 12 assistències (6 Navarro) i 54 de valoració (13 Gomes, Jones i Xermadini). PARCIALS: 11-16, 27-16 (38-32), 21-21 (59-53) i 22-14 (81-67).