Més bàsquet

Entre l'NCAA i el Barça

NCAA. El club blaugrana ha ofert un contracte professional a Eric Vila per evitar la seva marxa a Texas A&M a partir de la temporada que ve

Eric Vila ha esdevingut un dels noms propis dels darrers dies. L'aler bescanoní (2,03 m, 1998), que farà el salt a sènior el curs vinent, ha estat una peça clau en l'any perfecte del júnior del Barça d'Alfred Julbe, amb els títols català, espanyol i europeu. I, a més, ha estat MVP en l'estatal i, d'una forma incomprensible, no va entrar en el cinc del torneig de la final a quatre de Berlín, quan per la incidència en la victòria dels seus podia haver estat fins i tot MVP.

Des de fa temps, l'NCAA ha trucat a la seva porta. I, de fet, un grapat d'universitats han mostrat interès per endur-se'l. A finals de març va fer algunes visites oficials, com per exemple a Texas A&M, que el té seduït per la possibilitat de poder compaginar estudis i també bàsquet, en la divisió I. Vila té ganes d'anar a l'altre costat de l'Atlàntic, però el Barça Lassa es resisteix a perdre'l. I, en aquest sentit, li ha ofert un contracte professional perquè s'ho repensi i continuï fent la seva formació a Barcelona. Ara qui té la paella pel mànec és l'aler, que prendrà la decisió definitiva en els pròxims dies.

A Texas A&M l'esperen amb els braços oberts. Els Aggies, entrenats per Billy Kennedy, van perdre contra Oklahoma (63-77), en el Sweet Sixteen durant el darrer March Madness. De la universitat, han sortit RC Buford, l'arquitecte dels Spurs als despatxos, o DeAndre Jordan, en l'actualitat als Clippers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)