ACB

David Jelinek arriba al MoraBanc

Lliga Endesa. Els andorrans fan oficial el fitxatge de l'exterior (1,95 m, 1990), bon anotador i amb la condició de jugador de formació

El MoraBanc Andorra va fer oficial l'arribada de David Jelinek (1,95 m, 1990), exterior txec procedent de l'Anwill polonès i que torna a la lliga ACB.

Arribat del seu país el 2007 i format a la Penya, on va estar fins al 2012, Jelinek és el tercer fitxatge del conjunt tricolor després dels d'Andrew Albiciy i Beka Burjanadze. Com l'aler pivot, Jelinek té la consideració de jugador de formació, cosa que fa que els andorrans ja compleixin la normativa (David Navarro i el repescat Guille Colom).

Després de deixar el Joventut, Jelinek ha jugat a Turquia, al Baskonia, al Samara, a l'Usak i a l'Anwill, on la passada temporada va ser el quart màxim anotador de la lliga polonesa, amb 17 punts per partit –això sí, amb més de 13 tirs de mitjana–. “És un jugador intens, vertical i amb molt compromís en pista”, diu el mànager general, Francesc Solona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)