ACB

La cinquena de Schreiner

Lliga Endesa. El MoraBanc confirma la renovació del base austríac Thomas Schreiner (1m95, 1987), en el club des del 2013

El MoraBanc Andorra disposarà per cinquena temporada seguida dels serveis del base Thomas Schreiner (1m95, 1987), després de l'acord de renovació entre les dues parts. Arribat l'estiu del 2013 procedent del Kapfenberg, del seu país, per jugar en la LEB Or, l'austríac ha tingut una mitjana de 22,8 minuts en 67 dels 68 partits del MoraBanc en les dues temporades a l'ACB. En la darrera, va signar 5,7 punts, 1,4 rebots, 3,8 assistències i 1,2 recuperacions, amb un 35% en triples. “Estem contents per la seva renovació”, diu el tècnic, Joan Peñarroya. “Ha crescut amb el club, ha mostrat sempre la seva professionalitat amb l'equip i l'entitat, fent un pas endavant cada any. Tenim una parella de bases contrastada per portar bé la direcció”, va afegir-hi, amb referència a Albicy.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)