ACB

El MoraBanc arrenca

Lliga Endesa. El conjunt d'Andorra farà avui el primer entrenament de la pretemporada, de nou, sota les ordres de Joan Peñarroya

El MoraBanc Andorra començarà a treballar aquesta tarda, igual com en les sis temporades anteriors, sota les ordres de Joan Peñarroya.

Si bé des de dilluns ja hi ha activitat, amb les diferents revisions mèdiques dels jugadors –els últims a passar-les seran, aquest matí, Nacho Martín, David Walker i Thanasis Antetokoumpo–, la feina a la pista no arrenca fins avui. Ho farà, a banda dels esmentats Martín, Walker i Antetokoumpo, amb Guille Colom, David Navarro, David Jelinek, Andrew Albicy i Oliver Stevic. Per contra, fins al 21 de setembre, tres dies després de la finalització del preeuropeu, no podran treballar amb l'equip Giorgi Shermadini, Beka Burjanadze i Thomas Schreiner, concentrats amb Geòrgia i Àustria, respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)