Espanyol

Rubi perd el seu comodí ideal

Lesió. Hernán té una lesió fibril·lar de grau 1 als isquiotibials i estarà dues setmanes fora. Una baixa sensible per al tècnic blanc-i-blau, que ha comptat en tots els partits de lliga amb el paraguaià

Ara mateix l’única baixa que té Joan Francesc Ferrer, Rubi, per al partit de copa és la d’Hernán Pérez. Les proves que se li han fet han revelat que té una lesió fibril·lar de grau 1 als isquiotibials de la cama esquerra. El pronòstic són dues setmanes de baixa. El davanter no tornarà a l’activitat fins després de l’aturada de lliga. Així, es perdrà el partit de copa de demà contra el Cadis i els duels de lliga contra l’Athletic i el Sevilla.

El primer duel en què podria reaparèixer és el del 25 de novembre contra el Girona. La baixa d’Hernán és sensible. L’internacional ha viscut un canvi radical en la seva situació dins de l’equip. Tenia el cartell de transferible per la seva alta fitxa i el pobre rendiment que va tenir amb Quique Sánchez Flores, fins a l’extrem de marxar cedit a l’Alavés. Però amb Rubi tot ha canviat. El maresmenc l’ha convertit en un dels futbolistes més importants de l’equip i un dels set integrants de l’equip que han participat en tots els partits de lliga, i va ser un comodí ideal com a revulsiu en les primeres jornades. Ara estava en un bon moment i Rubi li havia donat la titularitat en els últims tres partits, fins que es va lesionar a Zorrilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)