Espanyol

Gallego: “Vull que l’equip connecti amb l’afició”

Espanyol. En la seva presentació, el tècnic de Súria subratlla que el seu principal objectiu és aconseguir la unió de la grada amb els seus jugadors

L’Espanyol ha presentat David Gallego aquest migdia, a l’auditori Joan Segura Palomares de l’RCDE Stadium, com a entrenador del primer equip. El tècnic s’ha mostrat molt ilusionat i ha subratllat que el seu principal objectiu serà que l’equip enganxi a l’afició.

Abans de respondre les preguntes dels mitjans de comunicació, Gallego ha fet una declaració d’intencions i ha tingut paraules d’agraïment. “Vull agrair a mister Chen, al consell i a la direcció esportiva que m’hagin donat l’oportunitat de ser el lider d’aquest projecte. És un orgull liderar un projecte a casa meva. Vull agrair també a la meva família, la meva dona i els meus fills, que sabem el que m’ha costat arribar fins aquí. Tinc clar quin és l’objectiu número u d’aquest any, que assolirem sí o sí, i és unir-nos amb l’afició. Junts som molt forts. I ho aconseguirem. Hem de transmetre l’adn espanyolista, que és humilitat, compromís, identitat, sentiment... si som capaços de fer-ho, l’afició se sentirà identificada amb nosaltres”, ha sentenciat.

Després ha respost a la premsa:

Esperava tornar a entrenar el primer equip?: “Per descomptat. Sabia que arribaria el dia. Estic preparat i il·lusionat. I) m’agrada molt que la direcció esportiva estigui quasi més convençuda que jo de les meves possibilitats.”

La importància d’un entrenador de casa: “El projecte és de gent de la casa, amb adn espanyolista. Si veuen que l’entrenador del filial està preparat, aposten per ell.”

Canvis a la plantilla: “Analitzem totes les opcions amb la direcció esportiva. Quan hi hagi noticies, ho sabreu.”

Serà continuista amb el joc de la última temporada?: “Qui em coneix sap que és així. M’agrada que els meus equips siguin protagonistes, però no m’assemblo a ningú. Tinc els meus matisos.”

Ha parlat amb Rubi?: “No he pogut parlar amb Rubi en els últims dies.”

Era ara o mai?: “No. No perdo el temps en hipòtesis.”

Comptarà amb jugadors del filial?: “Ja veurem. No regalo res, el dia a dia ens ho dirà.”

Té una plantilla de garanties, tenint en compte l’exigència de la temporada que ve?: “Ara mateix tenim la mateixa plantilla que s’ha classificat per a la prèvia de la Europa Leaguei es mereix el premi de disputar-la. Serà un any molt exigent i l’esforç haurà de ser brutal. L’afició ha de saber que l’esforç també ha de ser seu.”

Cos tècnic: “S’incorporen Toni Clavero, que és amic meu, i Carlos Castro...”

Aspira a superar el setè lloc?: “Només vull que el meu equip transmeti els valors de l’espanyolisme a l’afició.”

Va aprendre en els cinc partits de la temporada passada al primer equip?: “Si, no només en l’àmbit esportiu. També coses de l’entorn i de la gestió de grup.”

Ha dubtat en algun moment?: “El dubte és la previa del fracàs. He tingut zero dubtes.”

Valora que Diego López i Víctor Sánchez hagin apostat per vostè?: “No perquè ho hagin fet public tindran assegurat l’1 i el 8. Però si: que, entrenant-los només cinc partits, apostin per mi, m’agrada molt.”

Prioritat abans de debutar a l’Europa League: “Que arribin al dia sabent quin és el nostre model i a què juguem.”

Li falta experiència?: “No en tinc i no puc dir el contrari. Ja veurem què passa.”

El precedent del Sevilla que el curs passat va jugar la prèvia de l’Europa League: “Ja ho veurem. És un any de molta exigència. Ens caldrà la gent”

Notarà la pressió?: “No pas. Estic convençut i ilusionat. A primera hi ha més repercussió que a segona B, però és futbol.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)