Espanyol

“El resultat és dur i excessiu”

Espanyol “Gaudirem veien l’equip i ho dic avui que tenim un punt de nou en la lliga i tot sembla catastròfic”, va pronosticar Gallego

El tècnic de l’Espanyol, David Gallego, estava contrariat per la derrota però va intentar fer una lectura positiva del partit. “Fa mal perquè veníem d’aconseguir, dijous, una cosa històrica; volíem guanyar i arribar a l’aturada amb 4 punts i més tranquils. Aquest és un dels dies que s’han vist més coses. El resultat és enganyós. L’inici de la segona part és molt injusta i ara estaríem parlant d’altres coses. Els errors ens penalitzen. Però l’equip no s’ha merescut aquest resultat”, va analitzar el surienc, que hi va afegir: “En la primera part, ens ha faltat circulació de pilota, però en la segona, fins al 0-2, no puc dir res del meu equip. Ens ha faltat el gol, però em quedo amb moltes coses positives. El resultat és molt dur i excessiu pel que ha passat. Ho hem fet tot per merèixer l’empat. Després, en una jugada desgraciada, ens fan el segon.” El tècnic intentava apel·lar a la tranquil·litat: “Aquesta situació no ens agrada. Cal mantenir la calma i preparar-nos pel partit de l’Eibar”. Quant al procés de l’equip, ho tenia clar: “La realitat és que ho hem donat tot per ser en l’Europa League i no puc valorar l’equip des de les emocions. Hem de profunditzar en el joc i jugant com avui som més a prop de guanyar, que és el que vull” i llançava un pronòstic de cara al futur: “No espero res del mercat. Tinc una plantilla molt equilibrada i més que suficient per fer un any molt bonic. Gaudireu veient l’Espanyol i ho dic ara amb un punt de nou i quan tot sembla catastròfic.”

Per la seva banda, Diego López va ser el més crític. “A nivell ofensiu podem donar molt més i en defensa hem comès errors gravíssims” i va afegir “Hem d’oblidar-nos d’excuses, si volem ser jugadors d’Europa hem d’aguantar això perquè és així”.

ELS VESTIDORS

A nivell ofensiu podem donar molt més i en defensa hem comès errors gravíssims
Diego López
PORTER DE L’ESPANYOL
Sabíem que havíem de ser precisos i contundents per guanyar el partit
Diego Martínez
entrenador del granada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)