Espanyol

Roca: “No em vaig veure fora en cap moment”

Espanyol. “No cal alarmar-se tot i el punt a la lliga”, diu el mig que està convençut que “amb treball ho traurem endavant i farem una gran temporada”

Marc Roca ha estat un dels centres d’atenció en els últims dies de mercat per la seva possible marxa al Bayern de Munic. “No em vaig veure fora en cap moment. M’he centrat a entrenar i seguir el camí”, ha sentenciat per afegir. “Són coses que no em preocupen i externes a mi. Per això tinc els meus agents que s’encarreguen d’aquestes coses. Estic content aquí. He viscut tot amb molta naturalitat. Jo penso en el present i fer les coses de millor manera”.

Al marge de les situacions de mercat, el de la Granada del Penedès és un dels jugadors que més ben coneix a David Gallego amb qui ha conviscut al Juvenil i el filial. “El veig tranquil i l’equip confia en David. Estem convençuts que amb treball ho traurem i farem una gran temporada” tot i que ha reconegut les dificultats inicials per adaptar-se al sistema tàctic del surienc com han fet altres companys de vestidor aquests últims dies. “És un sistema on has de pensar. Al principi és un procés d’adaptació per agafar més fluïdesa”.

D’altra banda, ha fet autocrítica. “No hem començat com volíem però el primer objectiu era aconseguir estar en l’Europa League. No cal alarmar-se tot i el punt a la lliga. No hem tingut temps suficient per tenir una base sòlida però aquesta aturada ens anirà bé”. El futbolista també ha assenyalat que es troba bé en la posició on juga amb Gallego.”Puc aportar a l’equip sortida de pilota i ho intento fer de la millor manera. Em sento còmode” i ja té el cap ficat en el pròxim partit de lliga. “Tant de bo puguem fer un gran partit a Ipurua. Serà un partit important per a nosaltres i veure’m un Espanyol valent i competint amb intensitat.

Per últim, s’ha congratulat per jugar a Europa tot minimitzant la fatiga física. “A qualsevol jugador el que li agrada és jugar cada tres dies. Tots podrem participar i això és genial. És una manera perfecta per créixer”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)