Espanyol

Una estrena amarga

Femení. L’Espanyol s’encalla en el primer partit de la lliga Iberdrola i perd els primers punts de la temporada contra el debutant Deportivo

Deportivo 3 espanyol 1

DEPORTIVO:Sullastres, Cris, Laura, Noelia Villegas, Nuria (María Méndez, 59’), Alba Merino (Alba Suárez, 77’), Iris, Teresa Abelleira, Gaby, Peke (Kika, 87’) i Michelle Romero (Athenea, 62’).ESPANYOL:Mimi, Dulce Quintana (Julve, 65’), Inés, Soldevila (Brenda, 75’), Daniela Cruz, Débora García, Letti (Paula Moreno, 58’), Alvarado, Cristina Baudet (Ayaka, 56’), Yiyi i Eli del Estal.GOLS:1-0 (26’) Alba Merino. 1-1 (64’) Paula Moreno. 2-1 (66’) Peke. 3-1 (72’) Alba Merino de penal.ÀRBITRE:González. T.G.: A les locals Alba Merino i Iris. I a les visitants Yiyi i Daniela Cruz.

Abegondo s’havia engalanat per a l’estrena històrica del Deportivo Abanca en la lliga Iberdrola. I tot va anar rodat perquè els més de mil aficionats gallecs que van veure el duel van poder celebrar un triomf contundent contra un Espanyol que va començar la temporada amb mal peu.

I això que va ser millor l’equip blanc-i-blau en l’inici, tot i la diana gallega en l’equador del primer temps. Tot i els esforços de Mimi sota els pals, Alba Merino va estrenar el marcador a la sortida d’un córner. El gol va fer mal a l’Espanyol, però a poc a poc va reaccionar fins a trobar l’empat, mitjançant Paula Moreno després d’una assistència de la japonesa Ayaka. La rèplica del Deportivo, però, va ser demolidora: Peke va tornar a avançar les gallegues dos minuts més tard i Alba Merino, de penal, va acabar de sentenciar el conjunt blanc-i-blau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)