Espanyol

Òscar Gil i Oier, baixes davant el Girona

Espanyol. Vicente Moreno no convoca al lateral per ser el contacte estret de Campuzano, infectat de la Covid-19, i Oier no hi serà per lesió

Vicente Moreno acaba de donar la llista de convocats pel partit d’aquesta nit davant el Girona (21h.). El tècnic de Massanassa ha donat una llista on destaquen les baixes d’Óscar Gil i Oier. El lateral no entra en la convocatòria per ser el contacte estret de Víctor Campuzano. La seva baixa és per seguir el protocol de la Covid-19 tot i que les proves que s’ha fet en els últims dies han confirmat que no està infectat. El cas del porter és per lesió. Ja eren baixes confirmades: Víctor Campuzano, Keidi Baré i Vadillo.

La convocatòria és la següent: Miguelón, Pedrosa, Cabrera, Calero, Lluís López, Wu Lei, Fran Mérida, Puado, Darder, RDT, Diego López, Melendo, David López, Dídac, Álex López, Matías Vargas, Embarba, Pol Lozano, Jofre Carreras, Fortuño, Ricard Pujol, Nico Melamed i Omar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)