Espanyol

Darder: “La meva renovació no és un tema primordial. Estic tranquil”

Sergi Darder ha parlat aquest migida en roda de premsa del moment de l’Espanyol i també del seu futur, ja que acaba contracte el juny del 2023. Les seves declaracions:

La renovació

“No és primordial. Acabo contracte l’any que ve. Estic content a l’Espanyol i estic molt tranquil amb aquest tema. Molt centrat en el futbol d’aquí fins a final de temporada. Son coses d’agents i de club, no em preocupa ni molt menys”.

Sense RDT costa. Dependència?

“Dependència no se si és la paraula. Sabem que Raúl és molt bo, internacional és un gran jugador. Això no vol dir que els altres companys que tenim no ho facin bé. També és veritat que la Real Sociedad ha encaixat molt poc, era un partit complicat. Amb Raúl potser haguéssim tingut més opcions de marcar, però confiem en tots els que tenim i els que van jugar van fer-ho bé”.

El partit al Reale Arena

“La Real Sociedad ha dominat a casa seu tots els partits. Teniem un plantejament que defensivament és el que vam fer, però el problema va ser ofensiu, que ens va faltar frescor quan teníem la pilota. A camp rival, no tenir tanta pressa en acabar les jugades. Si al minut 70, 75 anàvem 0-0 i teníem el partit controlat és perquè l’equip va madurar el partit. Defensivament vam estar bé, ofensivament, començant per mi, ens hem d’exigir una mica més”.

El VAR i el criteri

“És evident que dins del camp, ja no dic els penals perquè cada àrbitre té la seva manera de xiular, però el tema criteri VAR està per ajudar i molts cops no està ajudant. No som els únics que ens queixem. El tema de les mans sí que és el tema més conflictiu. Amb el tema anirà millorant. La jugada del penal, ja no és que sigui penal o no. És que diuen “si hi ha contacte no pot anar-hi”. No és una bona norma aquesta. El futbol és un esport de contacte i més dins de les àrees que has de fer marcatges. Respecto el treball de l’àrbitre perquè sé que és complicadíssim però sí que és veritat que el tema VAR està per ajudar i en ocasions no ho està fent”

Projecte

“A qualsevol jugador la part econòmica s’ha de valorar però això no serà un problema ni per mi ni per el club. Si algun dia haig de marxar no estaré tant feliç com aquí. A partir d’aquí s’han de valorar coses: el projecte del club, quin estil té, si compta amb mi..., son coses que no depenen de mi. “

Cap a on hauria d’anar el projecte?

“Créixer. Que tots mirem cap a dalt. Tant de bo podessim lluitar per coses molt més bones. La intenció és anar creixent. Venim de segona, no ho hem d’oblidar. Jo vaig venir per jugar a Europa però és molt complicat. El Vila-real, ara mateix, està fora d’Europa. Hem de ser ambiciosos”

Convocatòria internacional. A la pre-llista de Luis Enrique

“No hi vaig perdre molt temps. Quan se’m comunica que estic a la pre-llista va ser una alegria, però una alegria controlada. Content que el meu nom estigui a les travesses ja és la hòstia. És una cosa que veig llunyana. El meu pensament és fer-ho bé aquí i així tindré possibilitats d’anar-ho. Encara tinc marge de creixement per millorar”.

Partits a fora

“Els equips guanyen més a casa. Per sort, aquesta setmana nosaltres juguem a casa. Sí que és veritat que a fora ens esta costant més. Crec que a fora ens està faltant una mica aquesta personalitat que a casa traiem perquè l’afició ens empeny a treure-la i crec que a fora hem de ser valents. No podem tornar enrere i canviar coses que hem fet. No ens podem amagar i sabem que a casa estem molt millor que a fora”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)