Espanyol

Keidi Bare: “A casa som molt forts gràcies a la nostra afició”

Després de la derrota de dilluns al camp de la Real Sociedad l’Espanyol ja prepara el partit de diumenge al RCDE Stadium contra el Celta, el primer dels últims quatre compromisos a casa que han de servir per segellar la permanència, tenint en compte el balanç nefast dels de Vicente Moreno a domicili, amb només 8 punts sumats dels 45 possibles. “Sabem que a casa som molt forts perquè tenim la nostra afició al costat, que és com un jugador més. L’afició ha estat a un nivell de 10 tota la temporada i contra el Celta espero un gran ambient com el de cada cap de setmana a l’estadi”, ha assenyalat el migcampista Keidi Bare després de l’entrenament d’aquest matí als mitjans del club, en què també ha assenyalat que la polèmica derrota contra la Real, amb un penal en l’últim minut, ja està oblidada: “Nosaltres cada partit aprenem dels errors i millorem cada jornada. La derrota contra la Real Sociedad ja és passat i ens hem de centrar en el partit contra el Celta per fer les coses bé i guanyar el partit”.

Tot i que només falti un pas per segellar la permanència –els blanc-i-blaus són dotzens amb 36 punts, deu per sobre del descens– i que somiar amb fites majors sigui impossible pels quinze punts que el separen de la sisena posició, Keidi Bare té clar que l’equip ha d’intentar fer el millor final de temporada possible per acabar com més amunt millor en la classificació: “Encara queden moltes jornades i nosaltres anem partit a partit, però mirem sempre amunt. Al cap només hi tenim el duel de diumenge contra el Celta i esperem fer un bon partit per sumar els tres punts. Tot l’equip, i jo personalment, arribem bé al tram final de temporada igual que vam fer el curs passat i tenim moltes ganes de fer un gran final”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)