Espanyol

Óscar Gil: “La setmana ha estat curta però hem treballat bé”

L’Espanyol rep demà passat la visita del Celta al RCDE Stadium, en un partit que pot servir per segellar definitivament la permanència, però els balanc-i-blaus són conscients que tenen la salvació molt ben encarrilada i el seu principal objectiu és el d’intentar escalar posicions per acabar la temporada com més amunt millor. “Hem de pensar que tenim un equip per estar a dalt i afrontem el que resta anant partit a partit. Fa un parell de setmanes ja vaig dir que som un equip ambiciós i que el nostre objectiu continua sent acabar com més amunt millor. Al camp de la Real Sociedad no vam poder sumar però hem corregit els errors que creiem que vam cometre”, ha comentat el lateral Óscar Gil aquest migdia als mitjans del club, en què ha manifestat que personalment viu un bon moment després de ser titular en nou dels últims deu partits: “Em trobo bé i he arribat bé al final de temporada, així que em centro en aprofitar els minuts que em dona l’entrenador i respondre sobre la gespa”.

Després de jugar dilluns contra la Real Sociedad els blanc-i-blaus no han tingut els dies desitjats per preparar la visita del Celta, però no ha de servir d’excusa. “Hem tingut una setmana curta però hem treballat bé, preparant el partit contra el Celta amb ganes de guanyar davant la nostra afició i sumar tres punts que són molt importants”, ha comentat Gil, que ha destacat la importància del suport de l’afició: “Gràcies al suport de l’afició estem tenint resultats més que positius a casa. Ens hem fet forts com a locals i ho hem de seguir aprofitant per aconseguir victòries.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)