Espanyol

Vicente Moreno: “Esgotarem les possibilitats que estigui RDT”

L’Espanyol té molt a prop segellar definitivament la permanència. Aquest migdia Vicente Moreno ha comparegut en roda de premsa en la prèvia del partit que demà (16.15h) l’enfrontarà al Celta en el RCD Stadium. Aquestes han estat les seves declaracions.

RDT

“Raúl entrarà en convocatòria, però no acaba d’estar del tot bé. Com tenim temps i, a més, és un jugador que sempre vol ajudar i té compromís, esperarem a demà i en funció de com es trobi decidirem què és el que fem”.

Objectius d’aquí a final de temporada

“El primer objectiu no està assolit. Demà tenim un partit molt important per anar certificant coses. Després queden moltes coses encara per poder aconseguir, com la possibilitat de tenir els millors números des que es juga a Cornellà o anar guanyant posicions en la classificació. Hi ha molts al·licients pels que competir d’aquí a final de temporada”.

Els seus reptes com a entrenador

“Per sort he pogut competir habitualment en les categories que he estat per guanyar, pujar o quedar primer. A mesura que es va pujant de categoria això està reservat per a uns pocs. No tinc cap dubte que vaig a lluitar per això, tot és qüestió de temps. Estic convençut que més aviat que tard aquesta serà la meva idea, poder també lluitar per aquestes situacions. Però pas a pas, i el primer és certificar la permanència”.

Celta

“És un equip de molt nivell, tant tècnic com físicament. Serà un partit difícil pel nivell que tenen individualment. Necessitarem l’ajuda dels nostres aficionats i a veure si som capaços de superar-los. Donaria molt valor que acabes la jornada i estiguéssim tres punts per sobre el Celta. Això voldria dir que estem fent les coses bé”.

Loren

“Esgotarem les possibilitats que estigui RDT, i a partir d’aquí tenim aquesta possibilitat de donar continuïtat a Loren. Evidentment, sempre que li dones continuïtat al jugador té més possibilitats de poder rendir”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)