Espanyol

Tot esperant De Tomás

Espanyol. L’equip rep el Celta (16.15 h, Movistar La Liga) amb la incògnita de si el màxim golejador blanc-i-blau ja està recuperat per jugar

L’RCDE Stadium podria presenciar aquesta tarda un duel de gran volada entre els pitxitxis de la lliga: Raúl de Tomás i Iago Aspas. Tots dos jugadors són els referents en atac dels seus equips. El davanter madrileny, juntament amb Juanmi (Betis), és el màxim golejador estatal, amb 14 dianes, una més que Aspas, amb 13 gols fins al moment. El davanter periquito, que dissabte va tornar a exercitar-se amb l’equip, esgotarà fins a l’últim moment les seves opcions de poder disputar alguns minuts contra el Celta. Vicente Moreno ja va avançar ahir en la roda de premsa prèvia a aquest partit que no serà fins a l’últim instant que es decidirà si entra en l’onze inicial o es prefereix ser més prudent i se’l deixa a la banqueta en espera de com vagi el partit. RDT és un jugador que s’ha fet imprescindible per a aquest equip. Sense ell al camp, l’Espanyol no aixeca cap. Aquesta temporada De Tomás s’ha perdut tres enfrontaments (Getafe, Athletic i Real Sociedad) i tots han acabat amb derrotes per la mínima dels periquitos.

Sigui amb RDT o sense, l’Espanyol podria fer un pas de gegant si guanya aquesta tarda. Estaria més a prop de la permanència matemàtica i superaria el Celta en la classificació. En l’anada els blanc-i-blaus van perdre a domicili contra els gallecs per 3-1, però ara és diferent. Aquesta temporada l’RCDE Stadium s’ha convertit en el fortí: 28 dels 36 punts que tenen els han sumat al seu estadi, i si guanyessin aquest matx estarien a cinc punts de firmar la millor temporada a casa.

Qui sí que arribarà al duel contra el Celta són Diego López i Nico Melamed. Tant el porter gallec com el jugador del planter han deixat enrere les lesions i estaran disponibles per al de Massanassa. Oier Olazábal, que ha jugat 135 minuts aquesta temporada amb només un gol encaixat (de penal), tornarà a seure a la banqueta per deixar pas a Diego López com a titular.

Al davant, tindran un equip que no els posarà les coses gens fàcils. El Celta arriba amb tot el seu arsenal ofensiu intacte, ja que a Iago Aspas encara no se l’ha sancionat per les declaracions que va fer després del polèmic Celta-Real Madrid, en què el jugador va criticar durament l’àrbitre González Fuertes després que aquest va assenyalar tres penals a favor dels madrilenys.

Així doncs, a falta de vuit jornades, l’Espanyol podria ja deixar molt encarrilada la permanència i començar a mirar cap amunt.

9 Partits guanyats 9

9 Partits empatats 9

12 Partits perduts 12

34 Gols a favor 34

42 Gols en contra 34

LA PRÈVIA

El primer objectiu encara no està assolit i queden al·licients pels que competir. De Tomás entrarà a la convocatòria però no està bé del tot
El Celta és un equip individualment de molt nivell; necessitarem l’ajuda de l’afició
Vicente Moreno
ENTRENADOR DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)