Espanyol

Vicente Moreno: “Ara l’objectiu és intentar cada setmana atrapar els equips que tenim per davant”

Vicente Moreno ha parlat en roda de premsa després de la victòria que ha aconseguit l’Espanyol davant el Celta (1-0) en l’últim sospir gràcies a la diana de Wu Lei al minut 88.

La victòria

“És una victòria que sabíem que era important per a nosaltres. De forma matemàtica no et dona aquest primer objectiu, però estem molt a prop. Sobretot et dona la tranquil·litat d’estar pensant ja en altres coses. Ara l’objectiu és intentar cada setmana anar atrapant als equips que tenim per davant”.

El partit

“Era un partit molt difícil perquè el rival, més enllà que estava en la mateixa posició de la classificació, té jugadors de qualitat i té una forma de jugar molt característica que és quasi única a primera divisió quant a dibuix. Hem anat madurant el partit, hi ha hagut alternança i sabíem que en moments determinats del partit ens anava a fer treballar molt per no tenir problemes”.

Wu Lei

“Me n’alegro molt per ell. És un jugador que des que porto treballant amb ell sempre té una predisposició brutal a fer tot el que li demanem i sempre amb bona cara. No estava tenint protagonisme en aquesta última part de la temporada i ens alegrem perquè ho ha buscat i avui ho ha trobat”.

Raúl de Tomás

“Ha arribat al final del partit més cansat del que és habitual perquè portava menys entrenaments dels que hauria d’haver fet per poder jugar els 90 minuts. Però tot i no estant al 100% sempre et dona aquest tipus d’accions que et dona possibilitats amb la qualitat que té”.

El seu futur com a entrenador de l’Espanyol

“No treballo per a reivindicar-me, sinó per intentar guanyar el màxim nombre de partits i aconseguir els objectius que ens anem marcant, fins i tot si pot ser estant per sobre d’aquests. Això és el que em preocupa i el que m’ocupa. Ara volem acabar la temporada el millor possible i el temps dirà”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)