Espanyol

La reivindicació de Wu Lei

Espanyol. El davanter xinès, que ha comptat molt poc per a Vicente Moreno aquesta temporada, va marcar el gol de la victòria i el seu primer gol en lliga

Diumenge a l’RCDE Stadium Wu Lei va tenir el seu minut de glòria. En el minut 66, amb empat a zero al marcador i suant de valent per mantenir el resultat, Vicente Moreno el va fer entrar al terreny de joc. Va necessitar menys de mitja hora per reivindicar-se amb un gol que va donar una victòria importantíssima per a la persecució del principal objectiu del seu club. En el 88 Sergi Darder va filtrar una pilota per a Wu Lei, que dins l’àrea no va perdonar. Amb un xut sec i potent, traient-se de sobre tota la ràbia que portava a dins, va superar Dituro, que no va poder fer res per aturar-lo. En aquest precís moment, va embogir Cornellà-el Prat, i també ho va fer el davanter xinès. Amb aquesta ràbia va celebrar el gol de la victòria i el seu primer gol en la lliga aquesta temporada amb l’afició i tots els seus companys, que van córrer a abraçar-lo.

El jugador blanc-i-blau està vivint la temporada més difícil des que va arribar al club el 2018. Només ha participat en 17 partits, tres dels quals com a titular i cap de sencer. Fins a 20 companys han disputat més minuts que ell, que tan sols havia sumat 14 minuts en les cinc jornades anteriors. Una situació molt delicada per a un jugador que està acostumat a ser protagonista i a ajudar el seu equip des del terreny de joc. Des de la seva arribada al club blanc-i-blau havia estat en la majoria de partits un fix en l’onze inicial i si no sortia d’inici ho feia sovint com a suplent per jugar els minuts finals.

Tot i aquesta situació, el jugador no s’enfonsa. “Estic molt content. Últimament, aquesta situació ha estat molt complicada per a mi, ja que he jugat molt pocs minuts. Però m’he entrenat fort i avui per fi he pogut jugar. Espero poder ajudar més l’equip”, deia Wu Lei un cop acabat el partit contra el Celta. En la mateixa línia, Vicente Moreno li va agrair la dedicació. “Me n’alegro molt per ell. És un jugador que té una predisposició brutal per fer tot el que li demanem i sempre amb bona cara. Ens n’alegrem perquè ho ha buscat i avui ho ha trobat.”

La mentalitat treballadora i incansable del davanter blanc-i-blau el fa estar preparat per a tot, i diumenge ho va demostrar. Tot i el paper secundari que li està tocant viure aquest curs, demostra un compromís fort amb els colors que defensa i ja pensa en més enllà. “No podem parar. Hem d’anar per una posició més alta en la taula.”

PROTAGONISTA

Estic molt content. M’he entrenat molt fort i per fi he pogut jugar. A partir d’ara espero poder ajudar molt més l’equip

POC PROTAGONISME

Hem complert el primer objectiu, que és la permanència. Ara no podem parar
Wu Lei
jugador de l’espanyol
Wu Lei només ha participat en 17 partits aquesta temporada, tres com a titular i cap de sencer
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)