Espanyol

Wu Lei: “El gol em donarà més confiança”

Wu Lei va marcar el gol de la victòria contra el Celta del passat diumenge. Va ser el primer en lliga. Una diana que li donarà confiança, tal com ha explicat ell mateix aquest matí en roda de premsa. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

El gol

“Estic molt content per haver marcat. És igual si jugo 15 minuts o més. La meva funció és la de generar ocasions cada partit i diumenge vaig poder obrir la llauna. M’ha faltat efectivitat, però ara que he fet el primer tindré més confiança per marcar més i ajudar a l’equip”.

Poca participació aquesta temporada

“Estava tenint pocs minuts aquests últims mesos i va ser complicat per mi. Treballo al màxim. Vull agrair als aficionats el seu suport i també a l’entrenador, perquè ha confiat en mi i m’ha donat l’oportunitat. He d’entrenar més dur per ajudar a l’equip i aprofitar cada ocasió”.

El suport de l’equip

“Som una família i tots m’han ajudat: companys i cos tècnic. És un gran equip i estic molt content”.

Sergi Darder, l’assistent del gol

“El primer gol que vaig fer amb l’Espanyol en lliga també va venir d’una assistència seva. Té màgia a les seves botes, em va fer una gran passada. Sempre ha estat al meu costat i m’ha ajudat molt”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)