Espanyol

Calero: “Volem quedar el més amunt possible”

Fernando Calero ha parlat avui en els mitjans oficials de l’Espanyol per valorar el moment de l’equip que diumenge visita a l’Atlético al Metropolitano. Les seves declaracions:

L’Atlético

“És un partit complicat, però les setmanes s’afronten molt millor amb una victòria com la que vam aconseguir aquest cap de setmana. El partit, l’afrontem amb les mateixes ganes de sempre, a fer-ho el millor possible i aconseguir els tres punts.”

El final de temporada

“No hi ha res fet. Sempre volem optar a més, jo vull arribar el més amunt possible i els meus companys també i ara hem de donar-ho tot en les 7 jornades que queden.”

La dinàmica del curs

“Hem fet grans partits en què no vam aconseguir la victòria i ho havíem merescut sobretot els dos partits a casa contra Barça i Sevilla. vam passar un mal moment el dia del Vila-real però ens vam refer i els resultats i l’actitud de l’equip ho demostren.”

Moment personal

“És el meu millor moment de la temporada. Tant físicament, que ho he passat regular, com anímicament, que tot i no jugar molt aquesta temporada he estat bé de cap. I ara s’està ajuntant tot, estic jugant bons partits i estic ajudant a l’equip.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)