Espanyol

És moment de somiar

Espanyol. Els de Vicente Moreno visiten el Wanda Metropolitano (16.15h) amb l’única baixa de Yangel Herrera i amb RDT del tot recuperat

L’Espanyol no es conforma i vol continuar somiant. Després de l’agònica victòria contra el Celta, que els va permetre avançar els gallecs en la classificació, avui, els blanc-i-blaus visiten un camp complicat, el Wanda Metropolitano. Això sí, ho fan amb la tranquil·litat de tenir la permanència matemàtica ja quasi al sac. Entrenador i jugadors són ambiciosos i volen seguir escalant posicions en la taula i, per què no, somiar amb Europa.

Per aquest partit, Vicente Moreno podrà comptar amb la plantilla al complet, només amb l’excepció de Yangel Herrera. El veneçolà va veure la cinquena targeta groga contra el Celta i es perdrà aquest matx per sanció. Per substituir-lo, el tècnic de Massanassa té les opcions de Morlanes, David López, Melendo i Melamed. Qui ocupi el seu lloc haurà de jugar al màxim nivell perquè l’equip no acusi la seva baixa. Durant el mes que Herrera va estar lesionat, els periquitos només van aconseguir una victòria en set partits. La bona notícia, però, és que podran comptar amb un RDT recuperat al 100% i que estarà preparat per ser la principal amenaça ofensiva.

Al davant, es trobaran a un Atlético tocat mentalment després de l’eliminació en els quarts de final de la lliga de campions a mans del Manchester City de Pep Guardiola. Els de Simeone també arriben tocats pel que fa als efectius. No podran comptar ni amb Héctor Herrera ni amb José María Giménez. Dues baixes molt sensibles per a un equip que ha vist com sense ells al terreny de joc acumulen tres partits sense guanyar. En aquesta jornada, no els ha tocat un rival fàcil. Els set duels més recents entre els dos equips han acabat amb tres victòries per a cada conjunt i un empat.

L’Espanyol té una oportunitat d’or per continuar escalant posicions i guanyar fora de casa. Una cosa que sembla inèdita aquesta temporada, en què només han aconseguit imposar-se al València lluny de Cornellà-El Prat. Els números ens demostren que un equip no està tan lluny de l’altre i pot passar de tot.

17 Partits guanyats 10

6 Partits empatats 9

8 Partits perduts 12

55 Gols a favor 35

38 Gols en contra 34

LES FRASES

Segur que estan dolguts per l’eliminació de la Champions, però amb ganes de jugar i tornar a guanyar
Espero un Atlético competitiu i que s’ho deixarà tot al terreny de joc
Vicente Moreno
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)