Espanyol

L’Espanyol cau contra l’Atlético per un penal en el temps afegit (2-1)

L’Espanyol ha competit de tu a tu a l’Atlético de Madrid, però no ha estat suficient per emportar-se algun punt del Wanda Metropolitano. La primera part ha estat de tempteig, amb molt poques ocasions de perill i un ritme de joc baix. En aquests primers minuts la pilota ha estat per l’Espanyol, que ha vist com els locals no els pressionaven molt a dalt i els deixaven jugar a camp contrari. Els pericos han tingut la primera ocasió més clara del matx. En el primer córner que picava l’Espanyol (6’), Cabrera s’ha quedat sol en el primer pal i ha fet una molt bona rematada de cap que l’ha hagut de treure Oblak sota pals. A partir d’aquí, els visitants s’han anat mostrant cada cop més ambiciosos. Han començat a pressionar a dalt per dificultar la sortida de pilota de l’Atlético i han augmentat el ritme del joc, però els hi ha faltat precisió en els metres finals per crear més perill. Per part de l’Atlético, només han tingut una clara. Kondogbia ha fet una molt bona passada a Joao Felix, que amb un cop de cap ha guanyat la posició a Calero, i un cop dins l’àrea ha xutat per sobre la porteria de Diego López. En aquest primer temps cap dels dos equips ha patit i s’ha arribat al descans amb el marcador inicial.

A la represa l’Atlético ha sortit molt més activat, buscant constantment la porteria contrària. Tot i això, altre cop els pericos han tingut la primera més clara de les botes de Darder, que ha fet un xutàs que Oblak l’ha tret miraculosament. A la rèplica d’aquesta jugada ha arribat el gol dels locals. Carrasco ha superat amb un xut ras i col·locat des de dins l’àrea a Diego López (51’). Al 70’ els madrilenys s’han quedat amb un home menys per doble targeta groga de Kondogbia per unes mans a la frontal de l’àrea. En aquesta falta RDT no ha perdonat, i a pilota aturada ha situat l’empat. La polèmica del partit ha arribat en l’última jugada. Raúl de Tomás ha tocat la pilota amb el braç en l’intent de refusar una centrada i l’àrbitre ha xiulat el penal. Carrasco no ha perdonat aquesta pena màxima i els madrilenys s’han endut els tres punts en l’últim sospir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)