Espanyol

Vicente Moreno: “No estem d’acord amb el criteri del penal”

Vicente Moreno ha comparegut en roda de premsa després de la derrota en l’últim sospir contra l’Atlético de Madrid (2-1) per un polèmic penal en el temps afegit. Aquestes han estat les seves declaracions.

Jugada del penal

“És una pena aquesta jugada perquè s’escapa el treball fet durant molts minuts en una acció. Si penso que és penal o no, és una acció on RDT retira el braç i, de fet, l’àrbitre no el xiula. Des del VAR l’han avisat i ells han cregut convenient xiular-lo. Em sembla que és una acció on no ha d’entrar el VAR. No estem d’acord amb el criteri del penal”.

VAR

“El VAR està per ajudar, per quedar-se i en moltes ocasions fa el futbol més just. El que passa és que quan entrem en accions de criteri estem en les mateixes. Mentre hi hagi criteri serà difícil que tots veiem el criteri de la mateixa manera”.

Partit contra l’Atlético

“Hem sabut anestesiar les seves virtuts i dificultar-li el partit. És una pena perquè hem remat molt davant un gran equip, amb un gran nivell i hem estat molt a prop”.

Canvi de sistema amb línia de 5-3-2

“Buscàvem una sèrie de coses que crec que hem trobat. A la primera part, a diferència de la segona, ens ha faltat més convenciment a l’hora que totes les coses que estàvem fent bé acabessin amb alguna cosa més. Avui hem pensat que per la forma de jugar de l’Atlético ens podria venir bé, i hem aprofitat que ho teníem treballat per poder utilitzar aquesta variant que tenim”.

Partits fora de casa

“Fora de casa ens està costant. Hem tingut moltes ocasions per poder haver obtingut alguna cosa més fora de casa. Però ens toca millorar i com més coses bé fem, més possibilitats tindrem de guanyar partits. Avui hem estat a prop, però no ho hem aconseguit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)