Espanyol

Denis Suárez: “És un partit molt especial per mi, però vull guanyar”

El migcampista blanc-i-blau repassa la situació de l’equip abans de l’enfrontament de dissabte contra el seu anterior equip, el Celta de Vigo

Denis Suárez ha parlat de la importància del partit de dissabte a les 18:30h contra el Celta de Vigo al RCDE Stadium. “Tots els partits són importants, però aquest potser més perquè juguem a casa, davant de la nostra afició”, ha assegurat. El migcampista gallec ha admès que és un partit “molt especial” per ell, ja que és el seu anterior club i on es va “criar i créixer”, i ha definit al Celta com l’equip de la seva vida. Així i tot, ha recordat que ell el que vol és guanyar per escalar el màxim de posicions a la lliga.

Ha demanat una gran assistència de públic a l’estadi, ja que creu que el seu suport “és primordial en aquest últim tram de temporada”, però ha afirmat que és feina dels jugadors enganxar-los amb bon joc i resultats. “Tenim un estadi increïble i veure’l ple seria magnífic”, ha dit després d’explicar que volen passar l’aturada de seleccions tranquils. Per acabar, ha indicat que s’han de fer forts com a locals i ha assenyalat l’exemple a seguir, “el partit contra el Mallorca”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)