Espanyol

Caldrà un miracle

Espanyol. Dos pals i un gol anul·lat a Joselu priven el conjunt blanc-i-blau d’emportar-se la victòria contra el Cadis i veu perillar seriosament la permanència a falta de vuit jornades

Espanyol 0 Cadis 0

ESPANYOL:Pacheco, Óscar Gil, Pedrosa (Vidal, 55’), Cabrera (Denis Suárez, 77’), Joselu, Darder, Gragera (Keidi Bare, 65’), Braithwaite, Melamed (Puado, 65’), Montes, Sergi Gómez.CADIS:Conan, Fali (Chust, 19’), Alcaraz, Sobrino, Bongonda (Alex, 66’), Chris Ramos, Sergi Guardiola (Roger, 89’), Iza, Espino, Luis Hernández, San Emeterio (Alejo, 66’).GOLS:Cap.ÀRBITRE:Martínez Munuera.T.G.:Óscar Gil, Cabrera, Montes, San Emeterio, Aleix Vidal, Iza,PÚBLIC:28. 512 espectadors a l’RCDE Stadium.

Dos pals i un gol anul·lat a Joselu. L’Espanyol va disposar de les ocasions més clares per imposar-se en un partit agònic i en el qual només valia la victòria. Els tres punts eren vitals per capgirar la mala dinàmica i continuar aferrant-se a la permanència guanyant un rival directe. Un cop més, però, la fortuna no va anar de cara. Els brots verds que s’han vist amb l’arribada de Luis García a la banqueta blanc-i-blava encara no han servit per sumar un triomf, i el marge d’error està pràcticament esgotat. Només un miracle pot salvar aquest equip del descens. Queden vuit finals, dues contra rivals directes a l’RCDE Stadium. Una altra ensopegada deixaria els periquitos amb peu i mig a segona.

L’Espanyol ho tenia tot de cara per donar un cop sobre la taula. Cornellà-el Prat es va vestir de gala, registrant la millor entrada de tota la temporada. Més de 28.000 periquitos van animar incansablement des del primer instant els jugadors blanc-i-blaus, que es van mostrar tensos i nerviosos pràcticament tot el matx, i ho van pagar molt car. En la primera part, als periquitos els va costar gestionar la situació. La pilota cremava als peus i les idees es desdibuixaven en els metres finals. Tot i això, van aconseguir arribar tímidament a la porteria defensada per Ledesma. Melamed va ser el primer a provar-ho (14’) amb un xut des del balcó de l’àrea que va marxar desviat. Montes va tenir la segona i última ocasió clara del primer temps amb una rematada de cap que Ledesma va aturar.

En la segona part, l’Espanyol va ser un altre. Va aconseguir tancar el conjunt andalús a la seva àrea i disposar d’ocasions claríssimes per obrir la llauna. Joselu va ser el gran protagonista. En el minut 56, una centrada de Darder al segon pal va acabar a les botes de Joselu, que entrant completament sol va estavellar de manera incomprensible la pilota al pal. Poc després, el mateix davanter va aconseguir enviar la pilota al fons de la xarxa, però la jugada va quedar invalidada per fora de joc. El conjunt dirigit per Luis García va continuar sotmetent el rival, i altre cop Joselu va tenir a l’abast el gol de la victòria en el minut 79, però va ser una altra pilota al pal. Tocarà somiar.

ELS VESTIDORS

En la primera part hem estat massa nerviosos, però en la segona hem millorat i hem tingut ocasions. Ha estat una pena
L’Espanyol està viu. L’equip i l’afició. Hem de treballar des del control emocional, sense estrès
Luis García
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.