Espanyol

Nico Melamed: “Mereixíem guanyar contra el Cadis”

El migcampista blanc-i-blau ha parlat del partit de divendres passat contra el Cadis i del de dijous contra el Vila-real

Nico Melamed ha parlat davant dels serveis de comunicació de l’Espanyol per valorar l’actuació de l’equip contra el Cadis i de què es pot esperar el dijous (19:30 h) contra el Vila-real. “Vam ser prou superiors contra el Cadis, mereixíem guanyar. Cada cop som més a prop de la victòria, i si seguim en aquesta línia ho aconseguirem”, ha assegurat el migcampista, després de definir com a “frustrant” el punt aconseguit divendres passat. Sobre l’afició, ha demanat que la gent doni el mateix suport que en l’últim partit, ja que “junts tirarem endavant aquesta situació”. “L’ambient va ser una bogeria, ho vam notar fins i tot abans de començar el partit”, ha explicat Melamed.

Respecte al partit al camp del Vila-real, Nico ha volgut destacar que l’enfrontament és “una oportunitat” per guanyar a un “gran club”. “Estan fent les coses molt bé i fa diversos anys que estan en molt bona dinàmica. Cada partit és una final i dijous tenim la primera de les que queden”, ha assegurat. Per aquest tram final de temporada, el jugador ha donat les claus per assolir la salvació. “Anar partit a partit i ser nosaltres en cada duel. La classificació està molt ajustada i sumar de tres en tres et pot fer avançar molts rivals”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)